Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Demnächst

Demain 20:30 Incl. garderobe Comedy Night @ De Kleine Willem
Comedytunes
Fr 1 Dez 2023 20:00 Incl. garderobe Uit het hoofd
Guus Meeuwis
Laatste kaarten
20:00 Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje Phoenix
Amsterdam Sinfonietta & Lucas en Arthur Jussen
Uitverkocht
Sa 2 Dez 2023 20:00 Incl. garderobe Uit het hoofd
Guus Meeuwis
Laatste kaarten
So 3 Dez 2023 11:00 Incl. garderobe PASSIE VOOR BACH - De 'galante' Bach
Ensemble Himmelsburg
Tickets
Vollständige Agenda anzeigen

Nieuws

DOEMSDEE: Explosieve moves en apocalyptische ritmes

ENSCHEDE - Dansen langs de randen van het menselijk tijdperk en proberen betekenis te geven aan het einde der tijden. Dat is DOEMSDEE van Tappin-It Collective. Dus reken op explosieve moves en apocalyptische ritmes, vrijdag 1 maart in De Kleine Willem.

Mi 29 Nov 2023

Eine Faust Symphonie van Franz Liszt, bewerkt en geremixt voor NBE

ENSCHEDE - Na Romeo & Julia en The Unknown Chaplin presenteert het Nederlands Blazers Ensemble de aangrijpende, iconische stomme film Faust (1926) als een film van deze tijd. Het NBE speelt zaterdag 20 april in het Muziekcentrum Enschede Eine Faust Symphonie van Franz Liszt, bewerkt en geremixt voor de Blazers.

Di 28 Nov 2023

Lucas Hamming vervangt Freek (Judas) Bartels in Jesus Christ Superstar

ENSCHEDE - Lucas Hamming gaat de rol van Judas spelen in de nieuwe versie van Jesus Christ Superstar, geregisseerd door Ivo van Hove. Hij vervangt Freek Bartels, die de rol om gezondheidsredenen heeft teruggegeven. De musicalacteur kampt met burn-outklachten en doet daarom een stap terug om zich te kunnen focussen op zijn herstel. Jesus Christ Superstar is van 1 tot en met 5 mei te zien in het Wilminktheater.

Mo 27 Nov 2023

The Dirty Daddies met A Decade of Dirt Tour in Muziekcentrum

ENSCHEDE - Toegegeven, het is nog even wachten. Tot zaterdag 15 februari 2025, om precies te zijn. Maar wie nu kaarten reserveert, weet zeker dat ie erbij is, bij de A Decade of Dirt Tour van The Dirty Daddies in het Muziekcentrum. De grootste feestband van het land bestaat dan tien jaar en viert dat met een fonkelnieuwe anniversary-show. De kaartverkoop begint donderdag 30 november om 10.00 uur.

Mo 27 Nov 2023

Tien jaar eigen kerstproducties: ‘Voor iedereen zit er iets tussen’

ENSCHEDE - Laus Steenbeeke is ook dit jaar weer present bij een van de vele voorstellingen die het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede programmeert tijdens de kerstperiode. Dat doet het theater al voor de tiende keer op rij.

So 26 Nov 2023

Nieuwe datum voor Alex Klaasens heerlijke No Ponies: maandag 4 december

ENSCHEDE - Zijn voorstelling No Ponies op 21 november in het Wilminktheater kon wegens ziekte niet doorgaan. Maar Alex Klaasen komt toch nog naar Enschede om zijn éénmansrevue op de planken te brengen. En wel op maandag 4 december. Dus toch nog genieten van deze 'ouderwetse eenmansrevue anno nu', zoals de Volkskrant hem noemt. De recensent beloonde de voorstelling met vier ⭐⭐⭐⭐ sterren. 

Sa 25 Nov 2023

Achter het doek