Een avond met mij

Ronald Snijders
Komiek Ronald Snijders verrast het publiek met een exclusief interview met de eerste mens op aarde
Fr. 17 Nov 2023 20:30
Fr. 17 Nov 2023
20:30
  • Fr. 17 Nov 2023
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Absurdistische humor, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes

 
Ronald Snijders stond onlangs tien jaar solo in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show: Een avond met mij. Absurdistische humor, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes, vrijdag 17 november in De Kleine Willem.

In  Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.  
 
Snijders maakte eerder Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2. 'Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs. ‘Grote Ronald is briljant’, kopte de Theaterkrant.

Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring.  
 
De pers is enthousiast over deze voorstelling van Snijders. 'In zijn vijfde show zet absurdist Ronald Snijders scènes achter elkaar die niets met elkaar te maken hebben. En dat is helemaal niet erg' aldus Trouw. En 'Briljant is zijn variatie op het gedicht Oote oote oote Boe (Jan Hanlo) uit 1951'. En Theaterparadijs: 'Prachtige voorstelling vol idiote, absurdistische humor. Ronald Snijders op zijn best'.

 

'Een boodschap voor het leven heeft Snijders zeker niet. Of het zou deze moeten zijn: Er komen vast betere tijden, maar niet dat ik weet'

Trouw