Zandweg 17, Wormer

Marcel van Roosmalen en Eva Hoeke
Marcel van Roosmalen komt opnieuw verhalen vertellen, na Gijs Groenteman nu met partner Eva Hoeke
Do. 23 Nov 2023 20:00
Do. 23 Nov 2023
20:00
  • Do. 23 Nov 2023
    20:00
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Een voorstelling over misverstanden, buren, barbecueën en altijd wind tegen

Na de succesvolle voorstelling de Pannekoekencaravan met Gijs Groenteman is Marcel van Roosmalen terug in het theater, nu met zijn partner Eva Hoeke. Donderdag 23 november staat hun voorstelling Zandweg 17, Wormer in het Wilminktheater.

In het najaar van 2017 verhuizen Marcel van Roosmalen en Eva Hoeke van hun bovenwoning in Amsterdam naar een oude schoolmeesterswoning in Wormer, middenin het dorp. “Eindelijk ruimte”, denkt Marcel. “Grappig, terug naar huis”, denkt Eva. Maar daar komen ze al snel op terug. Een voorstelling over misverstanden, buren, barbecueën en altijd wind tegen.

Marcel van Roosmalen (Arnhem, 1968) is journalist, columnist en (reportage)schrijver. Hij heeft een arendsoog voor het menselijk tekort en staat bekend om zijn droge humor. Zelf lacht hij nergens om. Marcel maakte met Gijs Groenteman de Pannekoekencaravan en bracht de boeken TOTAAL en TOTAAL 2 uit. 
  
Eva Hoeke (Krommenie, 1979) is journalist en schrijft een wekelijkse column voor Volkskrant Magazine. Verder interviewt ze voor onder meer de Volkskrant en LINDA en was ze tafeldame bij DWDD. Eerder verscheen van haar de bundel  De stad, de kroeg en de man en Als het maar niet op ons lijkt, het boek dat ze samen met Marcel schreef. 

'Toen wij net verkering kregen, deed hij heel vaak als typetje een Brabantse ambtenaar. Tien minuten lang. Man, ik was wild verliefd op die man'

Partner Eva Hoeke over Marcel van Roosmalen