BROTHERS

Ashton Brothers
Met ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ van de Volkskrant “De Ashtons zijn in absolute topvorm”
Di. 14 Mai 2024 20:00
Di. 14 Mai 2024
20:00
  • Di. 14 Mai 2024
    20:00
    Incl. garderobe en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Absurdistisch variété!

Ashton Brothers is een circus/variétégroep die theatergenres laat versmelten, publiek versteld doet staan met de meest fantastische stunts en daarmee internationaal succes heeft.

Met hun gloednieuwe, bejubelde show BROTHERS brengen de Ashton Brothers een ode aan elkaar, aan de tribe die ze samen vormen. Met onverschrokken “visuele poëzie en absurdistisch variété” (De Telegraaf) en “a splendid time guaranteed for all!” (Theaterkrant) nemen ze je mee in hun oneindige universum. Een eigen kosmos van magie en muzikaliteit, met spectaculaire en hilarische halsbrekende toeren. Een verrassende kijk op de veerkracht van ons bestaan en van de planeet waarop we ronddolen.

De Ashton Brothers staat bekend om hun spectaculaire en komische shows. De groep combineert verschillende disciplines, zoals acrobatiek, illusionisme, slapstick en muziek, om zo unieke en vermakelijke optredens te creëren. Ze staan bekend om hun vaardigheid in het vermengen van humor, verbazingwekkende stunts en inventieve theaterelementen.

Komt dat zien op dinsdag 14 mei in de Pay. Zaal van het Wilminktheater mee in hun oneindige universum.

“Adembenemende, spectaculaire show” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SCÈNES

Guthaben

-Met: Friso van Vemde, Guyllaume Wibowo, Joost Spijkers, Niek Takens, Pim Muda en Timo Bakker

Over Ashton Brothers

Ashton Brothers zijn een internationaal gelauwerde variété-spektakelgroep bestaande uit Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. ‘The hardest working men in showbizz’ hebben elke avond maar één doel: hun publiek verwonderen, ontroeren en laten lachen tot ze niet meer kunnen.