Murder on the Nile

met o.a. Stanley Burleson, Doris Baaten en Wilbert Gieske
Na het succes van The Mousetrap en Murder on the Orient Express, komt dit seizoen Murder on the Nile naar de Nederlandse theaters.
Do. 28 Nov 2024 und Fr. 29 Nov 2024
Do. 28 Nov 2024
und
Fr. 29 Nov 2024

Wie gaat ten onder aan zijn eigen leugens?  

Na het succes van The Mousetrap en Murder on the Orient Express, komt dit seizoen Murder on the Nile naar de Nederlandse theaters. Laat je meevoeren op de schilderachtige Nijl waar liefde, jaloezie en wraak samenkomen tot een dodelijk hoogtepunt. Een moordmysterie, georkestreerd door de Grand Dame of Suspense zelf: Agatha Christie. 
  
Wat begint als een romantische cruise, verandert in een nachtmerrie. Wanneer er in het holst van de nacht een schot klinkt en er een levenloos lichaam gevonden wordt, staan alle passagiers op scherp, en is niemand meer onschuldig. De spanning aan boord stijgt als Canon Pennefather te dicht bij de waarheid komt en op het punt staat om een schokkende onthulling te doen. Wie blijft er met zijn hoofd boven water? En wie gaat ten onder aan zijn eigen leugens?  

 

Een spannende Whodunit Cruise

Murder on The Nile is een spannende, eigentijdse whodunit, waarbij u als bezoeker wordt meegenomen op een intrigerende reis vol suspense, passie en onverwachte wendingen. Ontmasker jij de moordenaar voordat het schip de haven bereikt? 

Guthaben

De Cast: Stanley Burleson, Anne de Blok, Rick Engelkes*, Wilbert Gieske*, Doris Baaten, Sjoerd Spruijt, Jeske Van de Staak, Alexander Schuitema, Julia Lammerts, Lotte van der Made en Silyan El Kattabi.
Regie: Jasper Verheugd 
Producent: Rick Engelkes 

*Wilbert Gieske deelt de rol met Rick Engelkes