LEVEN

George & Eran Producties en Club Classique
We voelen de kracht van vriendschap en liefde in alle mooie en moeilijke momenten van het leven
Fr. 29 März 2024 20:30
Fr. 29 März 2024
20:30
  • Fr. 29 März 2024
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Het wordt een voorstelling waarbij een oprechte lach en een diepgevoelde traan heel dicht bij elkaar liggen.

Je leeft volop, van de ene grote gebeurtenis naar de andere. Alles lijkt groots, tot het leven een onverwachte wending neemt. Ontdek wat er gebeurt op vrijdag 29 maart in De Kleine Willem tijdens de voorstelling "LEVEN" met Adam Kissequel en George Elias Tobal. Musici van Club Classique brengen strijkkwartetmuziek van Borodin en Ravel.

Adam en George zijn al sinds hun schooltijd beste vrienden. In "LEVEN" spelen ze zichzelf en nemen ze het publiek mee in hun verhaal over vriendschap met Roos.

We leren drie energieke jongeren kennen die alles uit het leven halen. Geen moment wordt verspild. We voelen de kracht van vriendschap en liefde in alle mooie en moeilijke momenten van het leven.

"LEVEN" toont de menselijkheid in al haar facetten, waardoor het publiek zich intens verbonden zal voelen. Bereid je voor op een voorstelling waarin een oprechte lach en een diepe traan elkaar nauw opvolgen.
 
 
 

Luister naar de podcast van Roelie van Beek.
Borstkanker krijgen als je pas 27 bent, dat overkwam Roelie en zij maakte er een podcast over. In Boezemvriendinnen praat ze met vijf jonge vrouwen die hetzelfde meemaken. Luister naar de emotionele, open en humorvolle verhalen over eenzaamheid, kaal worden, seks en angst. Zo worden taboes rondom ziek zijn op jongere leeftijd doorbroken en kan deze podcast steun bieden aan iedereen die met kanker te maken heeft. Met: Linda Hakeboom, Esmeralda Carelse, Emma Vos, Lieske Stokkers en Ayla Maagdenberg.

Bestandteil von

Je stuitert heen en weer van de ene grote gebeurtenis naar de andere

Guthaben

-Acteurs: Adam Kissequel en George Tobal
-Violist: Myrthe Helder
-Cellist: Leonard Besseling
-Filmmaker: Gijs Besselling
-Regisseur: Abdel Daoudi

Wat is George & Eran Producties?

George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan George Elias Tobal en Eran Ben-Michaël het hart vormen. Zij produceren nieuwe, zelfgeschreven stukken die een menselijk gezicht geven aan grote thema’s in de buurt, de stad, het land en de wereld. Met humor en zelfspot maken ze brandende kwesties die ieders dagelijks leven kunnen binnendringen, inzichtelijk en invoelbaar. De voorstellingen begeven zich op het snijvlak van geëngageerd toneel en stand-up. Ze zijn onontkoombaar persoonlijk en vertellen ontroerende en geestige verhalen die met een universele zeggingskracht kloppen aan de poorten van de Nederlandse cultuur.

Wat is Club Classique?

Club Classique is een avonturiersensemble dat je overal tegenkomt: in de concertzaal, om de hoek in het café, thuis op de buis, zomaar in het wild in een weiland en nu dus in de theaters. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen. Via de muziek vinden werelden elkaar en worden verhalen verklankt. Klassieke muziek is nog nooit zo divers geweest.