Harmonie

met o.a. John Buijsman
⭐⭐⭐⭐ dé feelgoodkomedie van deze zomer terug in het Wilminktheater!
Do. 27 Juni 2024 - Sa. 6 Juli 2024
Do. 27 Juni 2024
-
Sa. 6 Juli 2024

Een theatervoorstelling over een orkest dat aan de rand van de afgrond staat, waar liefde en intriges zorgen voor een lach en een traan. Wie redt het orkest van de ondergang?

Wegens groot succes keert Harmonie terug naar het Wilminktheater, van 27 juni t/m 6 juli 2024. Deze muzikale en komische voorstelling, die garant staat voor een avond vol lachen en ontroering, heeft de harten van het publiek veroverd. Een voorstelling waar een lach en een traan zich in hoog tempo afwisselen, en die absoluut niet gemist mag worden!

De chaos van het samenzijn
Harmonie is een bitterzoete komedie over de perikelen van een dorpsharmonie. Na ruim dertig jaar wordt dirigent Herbert vervangen door de ambitieuze en koppige dirigent Kim-Kyung. Zijn overtuiging dat je een partij moet kunnen zingen voordat je het kunt spelen, valt niet bij iedereen in goede aarde. Wanneer blijkt dat onderlinge liefdesrelaties stuk lopen, er geen geld meer is voor nieuwe instrumenten én ze hun oefenruimte kwijtraken, is de ellende en chaos niet te overzien. Wie redt het orkest van de ondergang?

Sterrencast
Harmonie, een productie van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, weet zich door acteurs als John Buijsman, Marjolijn Touw, Rutger de Bekker, Desi van Doeveren en Finn Poncin verzekerd van een sterrencast. Hun jarenlange ervaring op het podium en sublieme timing is een gouden combinatie voor dit komische theaterstuk. In het orkest spelen professionele amateurs die hun sporen in de muziek hebben verdiend.

Kaarten kunnen niet retour worden genomen. Wel verplaatst worden naar een andere datum.


⭐️⭐️⭐️⭐️
“Voorstelling over herkenbare mensen, in herkenbare situaties, vol veelal wat schrijnend komische momenten”
(Musicalworld)

⭐️⭐️⭐️⭐️
"Harmonie is liefde voor muziek"
(I Love Theater)

⭐️⭐️⭐️⭐️
"De verrassende Harmonie is bovenal een beleving"
(Musicalweb)

“Theaterfeest met een bijzondere rol voor de muziek"
(Volkskrant)

LIVE optreden bij Tijd voor MAX 

Perspresentatie in Leusden

Maak van uw zakelijke zomerborrel of jaarafsluiting een onvergetelijke ervaring met de bitterzoete komedie HARMONIE! Geniet samen met uw team van een avond vol muziek, humor, een meeslepende verhalen en onvergetelijke momenten. Vraag naar de mogelijkheden en maak van uw zakelijke bijeenkomst een unieke ervaring. Neem contact op via: h.tenthij@wilminktheater.nl

‘Originele Harmonie is een bezoek aan het Wilminktheater zeker meer dan waard'

Musicalword ⭐⭐⭐⭐

Guthaben

-Cast: John Buijsman, Rutger de Bekker, Marjolijn Touw, Finn Poncin, Desi van Doeveren, Marnel de Rooij, Stijn Westenend en Paul Rigter.

Het Wilmink Project Orkest o.l.v. Jos Pijnappel

 

-Regie en script: Jasper Verheugd
-Muziek: Jan Tekstra & Fons Merkies
-Orkestleider: Jos Pijnappel
-Kostuums: Ruben Monfrooy
-Decor: Joris van Veldhoven
-Geluidsontwerp: Maarten Houdijk

HARMONIE is een productie van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede naar een idee van Gerard Cornelisse, Jan Tekstra en Jasper Verheugd. De makers van o.a. (Het Verzet Kraakt (Almelo) en STORK (Hengelo). 

De Cast

       

       

   

Lovende reacties

‘Originele Harmonie is een bezoek aan het Wilminktheater zeker meer dan waard’, was een van de vele recensies. Vele media strooiden met sterren. Zo gaf Musicalworld er maar liefst ⭐⭐⭐⭐ vier, net als I Love Theater: ‘Harmonie is liefde voor muziek. De acteurs komen ook tussen het publiek in spelen. Het is een unieke ervaring om bij deze voorstelling te mogen zijn. Je wordt echt meegezogen in het verhaal’, zo schreef de gerenommeerde website.
Ook Musicalweb gaf ⭐⭐⭐⭐ vier sterren: ‘De casting is uitstekend. Niet alleen spelen de acteurs hun rollen uitstekend, maar ze bespelen ook nog eens vrijwel allemaal een instrument. De verrassende Harmonie is bovenal een beleving.’

𝗪𝗮𝘁 𝗛𝗮𝗿𝗺𝗼𝗻𝗶𝗲 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀 𝗺𝗮𝗮𝗸𝘁 𝗱𝗮𝗻 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗲𝗸𝘁𝗵𝗲𝗮𝘁𝗲𝗿𝘀𝘁𝘂𝗸𝗸𝗲𝗻? 

Volgens regisseur Jasper Verheugd ligt dat vooral aan het feit dat het publiek vanaf het moment dat ze een kaartje hebben gekocht al onderdeel zijn van het verhaal. “Ze krijgen een e-mail met een video toegestuurd waarin wordt verteld dat ze aanwezig zijn op het afscheidsconcert van dirigent Herbert, gespeeld door "John Buijsman”, zo legt hij uit. 

“𝗖𝗮𝗱𝗲𝗮𝘂𝘁𝗶𝗽: Een kamerplant…” 🪴