A Decade Of Dirt tour - staconcert

The Dirty Daddies
Zinderend zevental is misschien wel de grootste feestband van Nederland, dat wil je niet missen!
Sa. 15 Feb 2025 20:30
Sa. 15 Feb 2025
20:30
  • Sa. 15 Feb 2025
    20:30
    Muziekcentrum Enschede, Staconcert
    Grote Zaal

Het begrip coverband krijgt een totaal nieuwe lading: elke hit vloeit na maximaal een minuut al naadloos over in de volgende

Tien jaar The Dirty Daddies, dat wordt gevierd zoals verwacht mag worden van het zinderende zevental: energiek, explosief en bovenal feestelijk! Tijdens de fonkelnieuwe anniversary-show wordt het publiek ondergedompeld in een ruim twee uur durende wervelwind waarvan iedereen na afloop alleen maar kan denken: We want more! Zaterdag 15 februari 2025 zijn de 'daddies' te zien in het Muziekcentrum in Enschede.

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN. Maar de zeven sloten ook al festivals als De Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af. Na tien jaar is het in 2025 tijd voor de A Decade of Dirt Tour.

Het zinderende zevental raast al jaren loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feestexplosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects waar je de oorlog mee kan winnen en het publiek weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty!

The Dirty Daddies hoppen van Bon Jovi via Queen naar Michael Jackson, van de klassiekers uit de 90′s naar de hits van nu, en van Marco Borsato naar Kiss. Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en genieten van een uitzonderlijke mix van de beste partyknallers!

Dit concert is een samenwerking van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en Metropool.

'Vies en fout: de formule van The Dirty Daddies is goud. Het is onmogelijk om niet in het aanstekelijke enthousiasme van de band mee te gaan''

VPRO 3 voor 12