Doğu Demirkol Stand Up

Doğu Demirkol
Doğu is gewoonweg absurd, razendsnel en vol energie.
Sa. 25 Mai 2024 20:00
Sa. 25 Mai 2024
20:00
  • Sa. 25 Mai 2024
    20:00
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Verwacht geen doorsnee grappen, maar een verrassende en verfrissende kijk op het leven. Dit is een stand-up show met één van de meest populaire komieken van Turkije. 

Let op! Deze voorstelling is in het Turks gesproken en niet in het Nederlands

Zijn kenmerkende humoristische kijk op het leven en zijn vermogen om komedie te halen uit alledaagse gebeurtenissen maken hem tot een grootheid. Doğu Demirkol komt terug naar Europa. Na succesvolle optredens in films zoals Ahlat Ağacı (De Walnootboom), Ölümlü Dünya (Vergankelijke Wereld) en Bayi Toplantısı (De Verkoper Vergadering) én opnames van zijn eigen serie Doğu komt deze komiek naar Enschede om zijn fans hier een humoristische avond te bezorgen. Deze getalenteerde stand-up comedian uit Turkije is gedreven, zowel in stijl als inhoud. 


Van internationale shows naar Enschede

Met zijn solo’s stond hij ook buiten Turkije al met veel succes op de grote podia in Europa en Amerika. Dit theaterseizoen toert hij met een spiksplinternieuwe show boordevol levendige verhalen, geïnspireerd op zijn eigen leven en de komische gebeurtenissen die Turkije rijk is.  

Mis deze kans niet om te genieten van een onvergetelijke avond met een van de meest geliefde komieken van Turkije.  Let op: de show is in het Turks. 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Doğu Demirkol Enschede'ye dönüyor

Türkiye'nin en popüler komedyenlerinden Doğu Demirkol'un stand-up gösterisi.
Doğu Demirkol Avrupa'ya geri dönüyor. Ahlat Ağacı, Ölümlü Dünya ve Bayi Toplantısı gibi filmlerde başarılı performanslar sergileyen ve kendi dizisi Doğu'nun kayıtlarını yapan komedyen, hayranlarına mizah dolu bir akşam yaşatmak için Enschede'ye geliyor.
  
Doğu hayata karşı mizahi bakış açısı ve gündelik olaylardaki ayrıntıları görebilmesiyle tanınıyor. Solo gösterileriyle Türkiye,  Avrupa ve Amerika'da önemli sahnelerde başarılı performansları olan sanatçı, şimdi kendi hayatından ve Türkiye'de yaşanan komik olaylardan esinlenen hikayeleriyle turneye çıkıyor. 
Türkiye'nin en sevilen komedyenlerinden biriyle neşe dolu bir akşama hazır olun.
Önemli bilgi: Gösteri Türkçe dilinde gerçekleşecektir.

Doğu Demirkol komt terug naar Nederland!