De Hospita

met o.a. Simone Kleinsma en Paul Groot
Wegens groot succes extra bijgeboekt de musical comedy exclusief in Enschede!
Fr. 25 Okt 2024 - So. 27 Okt 2024
Fr. 25 Okt 2024
-
So. 27 Okt 2024

De eerste speciaal geschreven musical voor Simone Kleinsma keert dit najaar terug naar de theaters. Na avond aan avond uitverkochte zalen, is dit de laatste kans om de hitmusical te bezoeken. 

Stap binnen in de wereld van De Hospita, de fonkelnieuwe Nederlandse musical die het verhaal vertelt van de bruisende Madeleine Coutard, ooit een schitterende revuester met een tong zo scherp als een mes. Van 25 t/m 27 oktober te bewonderen bij Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Wanneer de charmante comédienne en haar befaamde kostuumontwerper (Paul Groot) hun chique grachtenpand in Amsterdam dreigen te verliezen, besluiten ze hun huis te delen met drie levendige studenten die niet alleen lawaai en levendige discussies, maar ook een storm aan moderne vraagstukken meebrengen, van gendernormen tot klimaatproblemen en de opkomst van havermelk.

Hilarische situaties en onverwachte onthullingen

De botsing tussen generaties zorgt niet alleen voor eigentijdse dilemma's, maar ook voor een lachsalvo aan hilarische situaties. Te midden van dit spektakel komt Madeleine's zorgvuldig begraven verleden plotseling aan de oppervlakte, waardoor haar leven opnieuw overhoop wordt gegooid. Laat je meevoeren door deze wervelwind van humor, hartverwarmende ontmoetingen en onverwachte onthullingen in De Hospita!

Verschillen tussen jong en oud

De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Meeslepende nummers uit het Franse songbook, een sterrencast en een live orkest brengen de revue van toen – in een eigentijds jasje – terug naar de Nederlandse theaters. Een musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde.

Bestandteil von