Wild, Barbaars & Bloeddorstig

Sezgin Güleç
De stijl van Güleç is eerlijk, niet pretentieus en recht voor zijn raap.
Sa. 15 Feb 2025 20:30
Sa. 15 Feb 2025
20:30
  • Sa. 15 Feb 2025
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

"Ik heet Sezgin en ik ben de minst bekende gast die zit in de race om de definiërende stand-up comedian van deze tijd te worden."

Zodra hij op het podium stapt laat hij je met elke vezel in zijn lichaam weten dat er geen enkele ruimte meer is voor uitgespeelde typetjes, pretentieusheid of oneerlijkheid. De optredens van Sezgin Güleç zijn volgens velen niet voor tere zieltjes. Op een komische manier serveert hij de keiharde realiteit. De stijl van Güleç is eerlijk, niet pretentieus en recht voor zijn raap.

Dit heeft hij er zelf over te zeggen: 
Ik heet Sezgin en ik ben de minst bekende gast die zit in de race om de definiërende stand-up comedian van deze tijd te worden. Na het zien van de show zul je zien dat ik het in me heb om te winnen. Het was een lange weg van de diepste krochten van dit land tot aan het podium en het wordt een nog langer pad van het podium naar de top. Ik deel dat pad graag met je. Tot in het theater. 
 
Daniël Arends over Sezgin: 
“Eindelijk weer eens iemand die niet op het podium staat alsof ie een 10 voor stand-up comedy probeert te halen, maar er gewoon als dier staat dat doet wat het moet doen. Namelijk onvoorspelbaar, uniek, en vooral grappig zijn.” 

Sezgin werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2024. Eerder tourde hij twee seizoenen door het land in het voorprogramma van Patrick Laureij. Zaterdag 15 februari in De Kleine Willem in Enschede: Wild, Barbaars & Bloeddorstig