Dichtbij

De Bevers
HET THEATER SUCCES VAN DE BEVERS ZET ZICH VOORT!
Sa. 22 Feb 2025 20:00
Sa. 22 Feb 2025
20:00
  • Sa. 22 Feb 2025
    20:00
    Incl. garderobe en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

HET THEATER SUCCES VAN DE BEVERS ZET ZICH VOORT!

Na het overweldigende succes van hun theater tournee in 2024, waarin John de Bever en Kees opnieuw het publiek wisten te betoveren met hun no-nonsense humor en ongecompliceerde charme, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Met het vijfde seizoen van de real-life serie De Bevers op RTL5 en twee Kerstshows in Rotterdam Ahoy in het vooruitzicht, gaan John en Kees opnieuw het theater in.

VAN HET SCHERM NAAR HET PODIUM!

Vanaf 9 januari 2025 tot en met 27 februari 2025 zijn John de Bever en Kees weer te bewonderen op de bühne van 14 verschillende Nederlandse theaters met hun theatershow ‘De Bevers | Dichtbij 2.0’.

“Na het overweldigende succes van vorig jaar kunnen we niet wachten om opnieuw het podium te betreden en onze fans te vermaken. Het voelt als een eer om opnieuw deze kans te krijgen en we hopen dat onze fans ons weer zullen vergezellen tijdens onze theatershows. Het is fantastisch om te kunnen optreden in ‘onze huiskamer’ in het theater en we kijken ernaar uit om nieuwe herinneringen te creëren samen met ons publiek”, aldus De Bevers.

Over De Bevers | Dichtbij 2.0

Tijdens deze avond kunnen fans van John en Kees weer vragen stellen, verzoekjes indienen en vooral genieten van de ongedwongen humor en het liefdevolle gekibbel van dit dynamische duo. Natuurlijk zal de voorstelling ook weer bol staan van muziek, waarbij John samen met De Bevers band onder leiding van Marcel Fisser , bestaande uit 10 topmuzikanten, een mix van prachtige levensliedjes en feestrepertoire ten gehore zal brengen. Natuurlijk is accordeonist Manfred Jongenelis ook weer van de partij en dit jaar reist ook Jacques Herb met ze mee.

Van een ode aan zijn eigen helden tot aan zijn eigen hits zoals ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, ‘Wanneer, Wanneer, Wanneer’, ‘Ik Ga Leven’ en ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven’; het belooft opnieuw een meezing feest te worden dat het publiek nog lang zal bijblijven!

Het is fantastisch om te kunnen optreden in ‘onze huiskamer’ in het theater en we kijken ernaar uit om nieuwe herinneringen te creëren samen met ons publiek

De Bevers