MOMENTUM

Guido Weijers
Één man, één microfoon en kakelverse verhalen en grappen.
Mi. 5 März 2025 20:00
Mi. 5 März 2025
20:00
  • Mi. 5 März 2025
    20:00
    Incl. garderobe en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

De zesde reguliere theatershow van Guido Weijers is pure, rauwe stand-up.

Dames en heren, welkom bij een avond waar alles kan gebeuren en niets moet. Eén man, één microfoon en kakelverse verhalen en grappen die je laten huilen van het lachen. Maak je klaar voor de onvergetelijke ervaring van Guido Weijers live op het podium!

Vanavond neemt Guido, de fremdkörper van het cabaret, je mee op een fascinerende reis door de tijd. Hij overrompelt je met een tornado van humor, scherpe observaties en diepzinnige filosofie. Hij weet als geen ander het alledaagse om te toveren tot iets buitengewoons, met verhalen die je nog lang bij zullen blijven.

Heb je ooit stilgestaan bij wat het betekent om echt te leven? Om het beste uit je leven te halen? Weijers laat je zien hoe je momentum kunt creëren en waarom nu beter is dan wachten. Met zijn kenmerkende stijl vol energie en interactie betrekt hij het publiek op een manier die alleen live kan. Want live is leuker dan online, en dat zul je vanavond aan den lijve ondervinden.

Guido neemt je mee langs de hoogtepunten uit zijn Prime Video special voor Amazon, en geeft je een exclusief voorproefje van zijn nieuwste materiaal. Zijn grappen zijn scherp, zijn timing perfect en zijn inzichten verhelderend. Elke minuut is een explosie van humor en een uitnodiging tot reflectie.

Dus waar wacht je nog op? Boek die kaarten en laat je meeslepen door de onnavolgbare Guido Weijers. Want dit is een avond die je niet wilt missen, een avond die je bijblijft. Live, ongecensureerd en onvergetelijk.

Een storm van gedachten en grappen uit een onnavolgbaar brein.