Dirk & StoryZoo (2+)

Dirk Scheele
Laat de verbeelding de vrije loop en dompel je onder in de fantasierijke wereld van StoryZoo.
So. 23 März 2025 14:30
So. 23 März 2025
14:30
  • So. 23 März 2025
    14:30
    Incl. garderobe
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

Een speelse en educatieve reis wacht op jonge ontdekkers

Ga mee op een magische ontdekkingsreis naar het prille begin van de vriendschap tussen Bax de Beer, Toby de Aap en Pepper de Papegaai.

Dirk Scheele brengt de kleurrijke dierenpersonages tot leven met zijn vrolijke en meeslepende liedjes. Laat de verbeelding de vrije loop en dompel je onder in de fantasierijke wereld van StoryZoo. Een speelse en educatieve belevenis voor jonge avonturiers!

StoryZoo is een internationaal erkend merk dat interactieve verhalen en educatief entertainment voor kinderen biedt. In de educatieve animatieserie StoryZoo, die sinds 2016 elke dag op verschillende televisie- en video platformen te zien is, waaronder bij Telekids, Disney+, Videoland, Amazon Prime, etc. leren jonge kinderen op een speelse manier Engels. De serie is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde taalinstituten en heeft een educatieve basis. StoryZoo biedt kinderen in de leeftijd van 3 tot 8 jaar één groot avontuurlijk feest: het is feelgood-animatie met een educatieve grondslag. Zondag 23 maart in het Muziekcentrum in Enschede: Dirk & StoryZoo (2+)

Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Onlangs heeft Dirk voor zijn werk een koninklijke onderscheiding en de allereerste Buma Kindermuziekprijs ontvangen.