The story of Floyd

Pink Project The Band
Een van Europa's oudste en meest invloedrijke Pink Floyd-tributebands.
Sa. 7 Dez. 2024 20:00
Sa. 7 Dez. 2024
20:00
  • Sa. 7 Dez. 2024
    20:00
    Incl. garderobe en (pauze)drankje
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

Niet alleen een concert, maar een levende documentaire; dat is 'The Story of Floyd

Dit seizoen viert Pink Project The Band zijn 30-jarig bestaan als een van Europa's oudste en meest invloedrijke Pink Floyd-tributebands. Om dit jubileum groots te vieren, wordt de "The Story of Floyd Tour" live op het podium gebracht.

"The Story of Floyd" is geen gewone show. Het vertelt het verhaal van Pink Floyd, de legendarische band die vijf decennia lang de muziekwereld heeft betoverd. Natuurlijk draait het om hun geweldige muziek, gespeeld met topkwaliteit door Pink Project. Maar er is meer dan dat. We duiken dieper in de betekenissen achter de nummers, de verhalen achter de albums, de ups en downs van de band, waardoor de show nog boeiender wordt voor zowel fans als nieuwkomers. En dit alles wordt versterkt door geweldig geluid, prachtige lichteffecten en indrukwekkende visuals.

Pink Floyd is een Britse rockband die wereldwijd bekendheid heeft vergaard met hun unieke mix van progressieve en psychedelische rock. Ze waren echt vernieuwers in het genre, met hun diepgaande songteksten, epische composities en experimenten met geluid. Maar ook hun iconische albumhoezen en spectaculaire live-optredens hebben bijgedragen aan hun status.

Deze tour belooft een bijzondere ervaring te worden, waarbij het verhaal van Pink Floyd tot leven komt op het podium. Met meer dan 30 jaar ervaring en een diepe toewijding aan het Pink Floyd-repertoire, garandeert Pink Project The Band een avond die zowel fans als nieuwkomers zal betoveren met de muzikale erfenis van Pink Floyd.

Guthaben

Producent: Pink Project The Band
Muzikanten: Charles Dehue, Ruud Verwijk, Jason Waasdorp, Arjan van Iperen, Giovanni Pepe, Hans Hendrik, Konstantin Illiev, Jacqueline vd Heiden en Angeline van Rossum