The Dutch Drag Dynasty

met o.a. Vanessa van Cartier, Envy Peru en Janey Jacké
‘The Original’ The biggest drag production in Europe!
Sa. 8 Feb 2025 20:00
Sa. 8 Feb 2025
20:00
  • Sa. 8 Feb 2025
    20:00
    Incl. garderobe en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Wilminktheater Pay. Zaal

Ontstaan uit liefde voor the art of drag, produceert The Dutch Drag Dynasty de grootste dragshows van Europa met de beste queens ter wereld!

The Dutch Drag Dynasty ‘The Original’ on tour belooft een avond te zijn waarvan je hoopt dat deze nooit eindigt. De vele kostuums zijn prachtig, de lipsyncs zijn on point en de nummers wisselen elkaar in rap tempo af. Met een cast van internationaal niveau, is deze voorstelling een fantastische avond uit voor jong en oud. De avond is een ware rollercoaster van glitter, glamour en edgy humor!

Grote namen uit het drag-circuit – inclusief Miss Continental Vanessa Van Cartier én winnares van RuPaul’s Dragrace Holland Miss Envy Peru – zijn the leading ladies van de show. Daarnaast hebben we comedy queen Sederginne, host Skyla Versai all the way from NYC, dancing queen My Little Puny en allrounder Axelle Andrews. Last but not least is Janey Jacké een van de toppers van de voorstelling. Zij was de Nederlandse vertegenwoordiging bij RuPaul’s UK versus the World en is aansluitend internationaal doorgebroken. 

Kortom: een show zo overweldigend als deze, is uniek in zijn soort. Lovende woorden uit onder andere de Theaterkrant, de Telegraaf en de Leeuwarder Courant van recensenten die al naar de show zijn komen kijken, klinken: “The Dutch Drag Dynasty biedt drag aan als volwaardige én gelijkwaardige kunstvorm”, “De show straalt een gevoel van vrijheid uit.” en “Het gaat erom dat jij je welkom voelt, ongeacht wie je bent en hoe je eruitziet.”.

Mis deze kans niet om een nieuwe theater ervaring op te doen die letterlijk en figuurlijk al je zintuigen prikkelt!

Guthaben

Cast: Vanessa van Cartier, Envy Peru, Skyla Versai, Sederginne, Janey Jacké, My Little Puny, Axelle Andrews, Terence Bempah, Jeffrey Stuut, Nynke Jansen, Lineke Maandag, Lorrain van der Kooye en Kyomi Tsang

Choreografie: Terence Bempah & Jeffrey Stuut
Producent: Marco Valk Co Solo producties