Maarten Zingt Van Alles

Kamerata Zuid & Maarten Heijmans
Orkest Kamerata Zuid en Maarten Heijmans bundelen hun muzikale krachten.
Do. 21 Nov 2024 20:00
Do. 21 Nov 2024
20:00
  • Do. 21 Nov 2024
    20:00
    Incl. garderobe en (pauze)drankje
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

De orkestraties uit de koker van getalenteerd componist Enrico Ferri.

Orkest Kamerata Zuid en Maarten Heijmans bundelen hun muzikale krachten en brengen een avond vol van je lievelingsliederen waarvan je niet wist dat ze bestonden.

Na 10 jaar te hebben geteerd op het succes van Ramses Shaffy, besloot Maarten Heijmans om eens over te stappen naar andere Nederlandstalige artiesten. Heijmans trekt zijn persoonlijke schatkist open van Nederlandstalige parels waarvan hij vindt dat iedereen zich eraan zou moeten vergapen: Verwacht bekend en onbekend werk van zijn favoriete Nederlandse kleinkunstenaars zoals Theo Nijland, Peter Van Rooijen en Maarten Van Roozendaal. Wellicht komt er ook nog een Kinderen Voor Kinderen klassieker voorbij, iets Engelstaligs en wie weet zal Maarten zijn geliefde Shaffy niet overslaan…

Nadat Heijmans in de afgelopen jaren met zijn eigen band Carré en Paradiso heeft uitverkocht, zal hij ditmaal met orkest Kamerata Zuid prachtige orkestraties ten gehore brengen in de Nederlandse theaters en concertzalen. De orkestraties uit de koker van getalenteerd componist Enrico Ferri in combinatie met de zorgvuldig samengestelde setlist zullen een avond als nooit tevoren opleveren. Donderdag 21 november in het Muziekcentrum in Enschede: Maarten Zingt Van Alles.