Pulse: Tussen Hartslag en Melodie

Marius Hagedorn, Lars Kristian Blom, FIERE, Levi Major, Fuzei & Maud
Met een frisse mix van Neoklassiek tot Indie-Pop. 
Di. 25 Juni 2024 18:30
Di. 25 Juni 2024
18:30
  • Di. 25 Juni 2024
    18:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Pulse: Tussen Hartslag en Melodie is een concert, waarbij we alle bedachte grenzen en kaders de deur uit gooien en we op reis gaan door de muzikale werelden heen.

Folk-Rock, Soft-Pop, Neoklassiek: Er zijn meer kaders dan ooit, om de steeds groeiende muziekwereld bij te houden. Dat terwijl de kern van muziek ons allemaal verbindt, dus waarom in hoekjes blijven denken?

Op zoek naar de essentie van muziek staan er een aantal muzikale acts op het programma, met centraal een strijkoctet bestaand uit Studenten van het Conservatorium van Amsterdam. Zij spelen onder ander composities van jonge componisten uit de buurt van Enschede. 

Verder spelen de artiesten FIERE, Levi Major en Maud te gekke songs uit hun repertoire samen met een band en het strijkensemble. Het muzikale duo FUZEI neemt u mee op zoek naar nieuwe klankwerelden tussen neoklassieke cello- en klarinetgeluiden en atmosferische modulaire synthesizers.

Pulse

Pulse is opgezet door de componisten Lars Kristian Blom en Marius Hagedorn uit Enschede om het lokale concertlandschap te bereiken met een frisse mix van Neoklassiek tot Indie-Pop. Laat u zich inspireren en ervaart u een avond muziek met prachtige nieuwe klanken.