HOTSPOT!

Eric Vloeimans en band HotSpot
Een mix van stijlen - poppy, jazzy, funky - alles door elkaar.
Fr. 1 Nov 2024 20:30
Fr. 1 Nov 2024
20:30
  • Fr. 1 Nov 2024
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Eric Vloeimans is zonder twijfel een van de meest invloedrijke musici van Nederland.

Eric Vloeimans staat bekend om zijn unieke trompetspel, zijn diverse muzikale projecten en zijn grote creatieve passie. Met zijn nieuwe band HOTSPOT! brengt hij frisse energie en nieuwe muziek tot leven.

HOTSPOT! is een explosieve mix van stijlen - poppy, jazzy, funky - alles door elkaar. Het is als Vloeimans' Horn Of Plenty waarin alles mogelijk is. De muziek van HOTSPOT! komt recht uit het hart en maakt iedereen vrolijk.

Verwacht dansbare, funky grooves geïnspireerd op James Browns "In the Jungle Groove", betoverende melodieën met een vleugje dance (dankzij samenwerking met dj Armin van Buuren), een eerbetoon aan Caribische muziek waar Vloeimans eerder mee speelde, swingende Afrikaanse ritmes, en energieke Balkan-grooves waar Vloeimans zo van houdt. En als kers op de taart: Phaedra Kwant zingt prachtige eigen liedjes.

Kom en geniet op vrijdag 1 november van HOTSPOT! in De Kleine Willem in Enschede. Het wordt een avond vol diverse en meeslepende muziek waar je gegarandeerd blij van wordt.

Bestandteil von

Over de band

  • Een dampende ritmesectie met Phaedra Kwant op basgitaar en zang (bekend van Candy Dulfer, Loïs Lane, Claudia de Breij) en Pascal Vermeer op drums (Flaco Jiménez, Theo Loevendie, David Murray).
  • Gecombineerd met de weergaloze solisten Sjoerd van Eijck (Dennis van Aarssen, Marilyn Mazur en Eric van der Westen) en Jerôme Hol (Hans Dulfer, Billy Cobham, Dr. Lonnie Smith) op keyboards en gitaar.