Theatertour

Flemming
De theatertour van Flemming is dé kans om de artiest achter de muziek te leren kennen.
Fr. 21 Feb 2025 20:00
Fr. 21 Feb 2025
20:00
  • Fr. 21 Feb 2025
    20:00
    Incl. garderobe en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Met een flinke portie energie, veel gelach, uit volle borst meezingen en puur genieten.

Laat je meenemen in de wereld van Flemming, waar muziek en persoonlijke verhalen samenkomen tijdens een unieke ervaring. Met hits als ‘Amsterdam’, ‘Automatisch’ en ‘Alles op gevoel’ heeft Flemming een prominente plek veroverd in de Nederlandse muziekscène.

Na uitverkochte shows in de AFAS Live, festivals en clubtours, staat hij nu te popelen om zijn aanstekelijke muziek en authentieke sound te delen tijdens zijn allereerste theatertour. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol energie, humor, meezingen en genieten! Het theater is zeker geen onbekende plek voor Flemming. ‘Toen ik klein was speelde ik o.a. kleine Ciske in Ciske de Rat. Ik vind het daarom extra leuk om nu met mijn eigen muziek terug te keren naar deze theaters’.

Juist daarom deelt hij in de intieme setting van het theater niet alleen zijn muziek, maar ook persoonlijke verhalen. Van de inspiratie achter zijn nummers tot de bijzondere momenten tijdens het creatieve proces, niets blijft onbesproken. De theatertour van Flemming is dé kans om de artiest achter de muziek te leren kennen. Het blijft natuurlijk een typische Flemming-show. Met een flinke portie energie, veel gelach, uit volle borst meezingen en puur genieten.

Alle bekende hits komen voorbij tijdens de voorstelling en een aantal van zijn nummers zullen in een nieuw jasje worden gestoken. Met zijn charme en enthousiasme betrekt Flemming het publiek bij een avond vol entertainment en muzikaliteit die nog lang zal nazinderen. 

Kaartverkoop start op 1 mei om 12:00 uur. 

Wie is Flemming?


Met zijn echte naam Flemming Freddie Viguurs, vernoemd naar de zanger van Queen, is het geen wonder dat Flemming al van jongs af aan actief is in de muziekindustrie, onder andere als songwriter en zanger in verschillende bands. In 2019 releaset de zanger zijn Engelstalige debuutalbum. Een jaar later maakt Flemming als soloartiest definitief de keuze voor het Nederlands. ‘Amsterdam’ is de eerste solo single van de zanger, waarmee hij meteen een authentieke sound neerzet: frisse, catchy Nederlandstalige pop met een creatieve productie en gevatte teksten. 

Flemming stond eerder al in het voorprogramma van Suzan & Freek en Teske de Schepper, op Eurosonic Noorderslag en Pinkpop.