Het Kerstdiner

⭐️Wegens groot succes terug!⭐️ Onder het genot van een heerlijk driegangendiner.
Do. 12 Dez. 2024 - Fr. 27 Dez. 2024
Do. 12 Dez. 2024
-
Fr. 27 Dez. 2024

"Samen eten, drinken, lachen, genieten en dat heerlijke kerstgevoel beleven. Ik zou het wel weten.”

Het Kerstdiner is een mysterieuze en smaakvolle theaterbeleving met prachtige muziek en een steengoede cast. Onder het genot van een heerlijk driegangendiner, met grandeur geserveerd in een sfeervolle De Kleine Willem, geniet het publiek van de verwikkelingen en de ontrafeling van een moordintrige. De cast bestaat uit Laus Steenbeeke, Lieneke le Roux, Nico de Vries, Christanne de Bruijn en Jip Wassenberg. Medewerking verleent onder meer Wilminks Kweek. 

Baron Frederik van Heeckeren-Aalderink (Laus Steenbeeke) nodigt het publiek uit voor een chique kerstdiner in De Kleine Willem. Als duidelijk wordt dat de reden van het kerstdiner een nogal duistere is, slaat de feestelijke sfeer totaal om. Er blijken zich intieme vrienden en familieleden van de baron onder het publiek te bevinden. Wat hebben zij met dit mysterie te maken en wat gebeurt er als de spanningen tot een hoogtepunt komen? Wordt het mysterie ontrafeld? Is iedereen wel wie hij zegt te zijn?

Volgens hoofdrolspeler Laus Steenbeeke is Het Kerstdiner een spannende en eerlijke voorstelling. “En dat overgoten met een sausje van humor en heerlijk eten”, zo legt hij uit. 

Een ultiem avondje uit tijdens Kerst

Het Kerstdiner is het ultieme avondje uit tijdens de sfeervolle kerstperiode. Of zoals Steenbeeke zegt: "Het is een ontzettend leuke voorstelling waar je met je hele familie of vriendengroep naartoe kan. Samen eten, drinken, lachen en genieten en dat heerlijke kerstgevoel beleven. Ik zou het wel weten.”

De dresscode voor bezoekers is chique, kerstig of feestelijk.

Koop kaarten vóór 12.00 uur op de dag van de voorstelling
Kaarten voor Het Kerstdiner dienen vóór 12.00 uur op de dag van de voorstelling aangeschaft te worden.  Annuleren kan tot uiterlijk vijf werkdagen voor de voorstelling.

Gezellig samen met anderen aan een tafel
U zit gezellig samen met anderen aan een tafel in de zaal, die is opgesteld met grote tafels waar plaats is voor tien personen. Als u minder dan tien tickets boekt, deelt u de tafel met andere gasten. Een boeking van tien personen reserveert een volledige tafel voor uw groep. Het normale tarief voor de voorstelling is inclusief een driegangendiner. Heeft u specifieke dieetwensen of allergieën? Laat het ons dan weten bij de kassa.

Drankarrangement
Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om een heerlijk drankarrangement te bestellen. Voor 19,50 euro per persoon worden gedurende de hele avond drankjes uit het assortiment naar keuze geserveerd.


Single - Het Kerstdiner

Of beluister hier via iTunes

 

 

 

Bestandteil von

Programm

Het Kerstdiner wordt geregisseerd door Anne de Blok, die met de musical Brugklas vijf keer werd genomineerd voor een Musical Award. Danny Westerweel is scriptschrijver en Bart Geleynse heeft de muzikale leiding heeft over de zeskoppige live big band. Het spelende en zingende ensemble bestaat uit deelnemers van Wilminks Kweek, het talentontwikkelingstraject van het Wilminktheater.