De Proeverij

Eline Verkuijl
Eline Verkuijl brengt in haar composities klassiek geïnspireerd, virtuoos pianospel met daar bovenop een warme stemklank.
Fr. 10 Jan 2025 17:00
Fr. 10 Jan 2025
17:00
  • Fr. 10 Jan 2025
    17:00
    Incl. garderobe
    Externe locatie, Zie beschrijving
    LOCA

Eline is een all-round musicus die op vele vlakken inzetbaar is.

Eline Verkuijl groeide op in het bosrijke buitengebied van Ede en begon op haar vijfde met pianospelen. 22 jaar later rondde ze haar Master Klassiek Piano aan het Utrechts Conservatorium af. 

Tijdens haar studie ontwikkelde zich een passie voor het zingen van zelf-gecomponeerde nummers die op het snijvlak van de klassieke- en de moderne muziek liggen. De inspiratie hiervoor ontleent ze vooral aan de natuur, de liefde en de menselijke uitdagingen en ervaringen. In haar composities brengt ze klassiek geïnspireerd, virtuoos pianospel met daar bovenop een warme stemklank met eerlijke teksten die de luisteraar verrast en meeneemt in haar belevingswereld. 
​ 
Eline is een all-round musicus die op vele vlakken inzetbaar is. Naast uitvoerend klassiek pianiste en singer-songwriter is maakt ze haar eigen muziektheatervoorstellingen waarin ze acteert, speelt en zingt.

Bestandteil von

Laat de stress van de werkweek achter je en geniet van een avond vol muziek, drankjes en goede muziek. 

Verwen jezelf met ontspanning en verfrissing. Deze concertserie biedt een unieke ervaring met livemuziek van jonge, getalenteerde ensembles die nog studeren of net zijn afgestudeerd. Verwacht verrassende combinaties van jazz en klassiek, met eigen composities die naadloos samenvloeien.

Kom tot rust en beleef de muziek van opkomende talenten. Proef de relaxte sfeer, luister naar nieuwe geluiden en ontmoet gelijkgestemden. Ontdek vernieuwende jazz- en klassieke fusies met originele composities, terwijl je geniet van twee zorgvuldig gekozen drankjes die perfect bij de muziek passen. Een ideale start van je weekend, vol grensverleggende muziek.