Op visite bij...

Kana Trio
Kāna Trio neemt je mee op een muzikale reis waarbij de impact van de mens op onze wereld wordt onderzocht.
So. 23 März 2025 11:00
So. 23 März 2025
11:00
  • So. 23 März 2025
    11:00
    Incl. garderobe, koffie/thee met stukje taart
    Muziekcentrum, Enschede
    Kleine Zaal

Word op zondagochtend wakker met mooie klassieke muziek en een lekker stukje taart

Zijn wij de natuur? Wat is de positie van de mens ten opzichte van de natuur? Als je de natuur ongemoeid laat, hoe zou de wereld er dan uitzien? Maken wij deel uit van die natuur? Of zijn we iets anders en vernietigen we die? 

Met dit in gedachten neemt Kāna Trio je mee op een muzikale reis waarbij de impact van de mens op onze wereld wordt onderzocht. Kan onze natuur zich hier nog van herstellen? De opdringerigheid van lawaai, vervuiling, machines, viezigheid overal waar we komen, alleen maar om ons leven op de korte termijn comfortabeler te maken, waarbij we de toekomst van toekomstige generaties opofferen. Het trio vraagt een diepe reflectie van zijn publiek, dat geconfronteerd wordt met enkele van de grootste dilemma's van onze tijd.

Een en al spektakel! Zonder opsmuk laten ze zien en voelen dat ritme in alles en iedereen zit. Met een enorme precisie en subtiliteit spelen ze feilloos samen, krachtig maar nooit hard.

Guthaben

Kāna Trio, bestaande uit: 
Hugo Pereira, percussie 
João Sequeira, percussie 
Rens Rutten, percussie 

De klassieke kickstart van je zondag: zes concerten, in twee verschillende zalen, waar je kennis maakt met jonge getalenteerde musici.

Je wordt verwelkomd met koffie/thee en een smakelijk taartje terwijl je op visite bent bij getalenteerde musici, waaronder leden van Dutch Classical Talent, voormalige leden van de Concertgebouworkest academie en winnaars van de Nederlandse Muziekprijs. 

Elk concert nemen de musici je mee in hun eigen muzikale wereld, waarbij zij meer vertellen over de achtergrond van de muziek. Deze intieme concertserie op zondagochtend biedt een ontspannen manier om klassieke muziek in slechts een uurtje te ontdekken.   

Programm

Muziek van John Cage, Yijoo Hwang, Siegfried Kutterer, Luís Tinoco