Vocal Legends

ONAIR
ONAIR is een van de meest bekroonde bands van de Duitse a cappella-scene.
Fr. 27 Sept. 2024 20:00
Fr. 27 Sept. 2024
20:00
  • Fr. 27 Sept. 2024
    20:00
    Incl. garderobe
    De Grote Kerk, Enschede
    Op de Oude Markt

Al tien jaar lang weten ONAIR hun publiek wereldwijd te verbazen met hun unieke A Cappella Pop-stijl. 

ONAIR werd gevormd met de visie om de grenzen te verkennen van wat muzikaal mogelijk is in een wereld zonder instrumenten. Thuis in de popmuziek deinzen ze niet terug voor uitstapjes naar de klassieke/rock- en jazzwereld vanwege hun veelzijdige muzikale training. Hierbij profiteren ze van hun virtuoze solistische vaardigheden met een fijn oor voor het algehele geluid van het ensemble.

ONAIR staat voor geweldige kwaliteit: vier unieke mensen met geweldige stemmen die samen een geweldige A-Cappella-band vormen. Ze zingen zonder instrumenten en creëren een prachtig geluid dat je zal betoveren. Al tien jaar lang betoveren ze mensen over de hele wereld met hun muziek. Ze hebben veel prijzen gewonnen en hebben veel fans.

In hun show "VOCAL LEGENDS" brengen ze een eerbetoon aan beroemde artiesten zoals Stevie Wonder, The Beatles, Adele en nog veel meer. Ze zingen hun liedjes op een unieke en verrassende manier. Dit concert zal je zeker niet teleurstellen. Het is explosief, innovatief, dramatisch en gewoonweg prachtig.
 
 
 
 
 
 

Bestandteil von