Meisje met de zwavelstokjes

Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede
Een nieuwe magische kerstmusical van de makers van Scrooge.
Sa. 21 Dez. 2024 - Mo. 30 Dez. 2024
Sa. 21 Dez. 2024
-
Mo. 30 Dez. 2024

Een hartverwarmende kerstervaring voor het hele gezin!

Na het enorme succes van de magische kerstmusical "Scrooge", brengen de makers een gloednieuwe productie naar Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Vanaf 21 december kun je genieten van "Meisje met de Zwavelstokjes", een meeslepende musical gebaseerd op het geliefde verhaal van Hans Christian Andersen, uitgevoerd in de sfeervolle Dickensstijl.

In deze bijzondere voorstelling volg je het leven van een jong meisje dat op koude winteravonden zwavelstokjes moet verkopen. Terwijl de wereld om haar heen feestviert, zwalkt ze door de straten, zoekend naar warmte en hoop. Een reeks onverwachte visioenen brengt haar echter op een pad dat haar lot voor altijd zal veranderen.

Met een vleugje Twentse humor en een unieke twist, weet "Meisje met de Zwavelstokjes" de harten van het publiek te raken. Het creatieve team, onder leiding van regisseur Jasper Verheugd en met adembenemende decors van Joris van Veldhoven, zorgt voor een onvergetelijke theaterervaring.

Deze kerstmusical is de perfecte gelegenheid om samen met familie en vrienden in de kerstvakantie te genieten van een verhaal vol warmte, ontroering en magie. Mis het niet en boek vandaag nog je kaarten voor "Meisje met de Zwavelstokjes" in het Muziekcentrum in Enschede!