De Oude Markt Sing-A-Long

René van Kooten, Wilminks Kweek en het Wilmink Project Orkest o.l.v. dirigent Jos Pijnappel
Deze editie nodigt iedereen uit om gratis mee te zingen op de Oude Markt in Enschede.
Sa. 6 Juli 2024 19:00
Sa. 6 Juli 2024
19:00
  • Sa. 6 Juli 2024
    19:00
    Oude Markt, Enschede

Meezingen met een gevarieerd repertoire, van ABBA tot Rob de Nijs en van Queen tot André Hazes. 

De Oude Markt Sing-A-Long viert zijn debuut op zaterdagavond 6 juli om 19.00 uur. Deze gloednieuwe editie nodigt iedereen uit om mee te zingen met een gevarieerd repertoire, van ABBA tot Rob de Nijs en van Queen tot André Hazes. René van Kooten en Wilminks Kweek zullen samen met het Wilmink Project Orkest onder leiding van dirigent Jos Pijnappel zorgen voor een avond vol muzikale hoogtepunten.

Om de stemming er goed in te brengen wordt er een MeezingKoor georganiseerd. Dit koor gaat o.l.v. dirigent Resy Weernink in een aantal repetities vijf songs driestemmig instuderen (Sopranen/Alten/Mannen). Het gaat om o.a. Queen (Somebody to Love) en Teach In (Ding-e-Dong) en het bekende You’ll Never Walk Alone. 

Afhankelijk wat de uitkomst van de EK wedstrijd aanstaande dinsdag 2 juli Roemenië - Nederland is, wordt de aanvang van De Oude Markt Sing-A-Long verplaatst naar 19.00 uur.

Wist je dat op vrijdag 5 juli muziekliefhebbers kunnen genieten van het jaarlijkse Symphonic Broadway concert? Het hele weekend muziek op de Oude Markt!