Jaap Reesema - staconcert

Jaap Reesema
Fr. 4 Okt 2024 20:30
Fr. 4 Okt 2024
20:30
  • Fr. 4 Okt 2024
    20:30
    Incl. garderobe
    Muziekcentrum Enschede, Staconcert
    Grote Zaal

Met diverse grote nationale en internationale successen is Jaap niet meer weg te denken uit de hitlijsten en kent zijn carrière diverse hoogtepunten. Op 4 oktober staat Jaap Reesema in het Muziekcentrum Enschede!

Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. In 2021 scoorde Jaap met ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ samen met Pommelien Thijs een #1 hit in zowel Nederland als in België en ontvingen ze een dubbel Platina plaat voor het nummer. Zijn vertolking van Nielsons song ‘Grijs’ belandde dankzij het populaire tv-programma ‘Beste Zangers’ ook hoog in de Top 40. Met andere liedjes zoals ‘Mijn Kleine Presidentje’ wist Jaap Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne, de plaat behaalde dan ook de Gouden status. De nummers ‘Voor Je Van Me Houdt’ en ‘Kom Wat Dichterbij’ met Regi & OT stonden eveneens wekenlang bovenaan de hitlijsten.

In België is Jaap ook zeer geliefd. Onder de naam Jake Reese scoorde hij ook diverse grote hits. Zo werkte hij onder deze naam samen met Hardwell aan de singles ‘Run Wild’ en ‘Mad World’. Voor de laatstgenoemde track won hij de award voor ‘Best Vocal Performance’ op de International Dance Music Awards in 2015. Als Jake werkte hij tevens mee aan singles voor Jay Sean, David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies.

Dit staconcert is een samenwerking tussen Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Metropool. 

Bestandteil von