The Mo Flow Show

Mo Bicep
Mi. 29 Jan 2025 20:00
Mi. 29 Jan 2025
20:00
  • Mi. 29 Jan 2025
    20:00
    Incl. garderobe en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Na afloop van de Mo Flow Show verlaat je de zaal met één missie in gedachten: je leven maximaliseren. 

Welkom bij de MO Flow Show, waar influencer, ondernemer en inspirator Mo Bicep, op interactieve wijze zijn inzichten deelt over het maximaliseren van het leven.
Met zijn indrukwekkende werkethiek en een bereik van 500.000 volgers, leidt Mo een internationaal bedrijf met miljoenenomzet. Zijn ultieme droom en doel? Miljoenen mensen inspireren. Zijn volgende stap om deze droom te verwezenlijken? Een eigen theatershow! 
 
Samen met presentator, illusionist en ondernemer Niels Houtepen gaat Mo in gesprek over hoogte- en dieptepunten, dromen en ambities. Hij deelt zijn 10 belangrijkste tips om het maximale uit het leven te halen. Deze interactieve show geeft de zaal de kans om vragen te stellen en zo het gesprek mede te sturen. Elke show ontvangt Mo een speciale mysterie guest: een influencer, topsporter, artiest of ondernemer. 
 
De MO Flow Show belooft een energieke avond waarbij bezoekers geïnspireerd worden om het maximale uit hun leven te halen. Na afloop van de show verlaat je de zaal met één missie in gedachten: je leven maximaliseren.