Een rits te ver 2.0

Joey Schalker, Marjolijn Touw, Dick Cohen e.v.a.
Met deze topkomedie laat Jon van Eerd zich als tekstschrijver én regisseur weer van zijn beste kant zien!
Fr. 1 Nov 2024 20:00
Fr. 1 Nov 2024
20:00
  • Fr. 1 Nov 2024
    20:00
    Incl. garderobe en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Een avond vol chaos op camping de Wielewaal, waar Harrie en zijn dochter alles uit de kast halen om de strenge inspecteur te imponeren. Maar wie is die inspecteur eigenlijk?

Deze hilarische voorstelling die zich rond een dolkomisch verhaal op camping de Wielewaal afspeelt, is volledig in een nieuw jasje gestoken. Hij is nóg sneller, nóg grappiger, nóg hysterischer en helemaal van deze tijd! Jon van Eerd laat zich als tekstschrijver én als regisseur weer van zijn beste en vooral vertrouwde kant zien. En u weet het; als er iemand de koning van de komedie is dan is hij het wel. Op alle fronten! Deze topkomedie van Jon van Eerd is vrijdag 1 november te zien in het Wilminktheater in Enschede.

Iemand is met een duivels plan bezig de camping van Harrie Vermeulen (Joey Schalker) zwart te maken, en daarom komt de inspectie van de gemeente de stand van zaken opnemen. Harrie en zijn dochter vrezen het ergste en zullen alles doen om de strenge inspecteur in de watten te leggen. Maar wie is nou eigenlijk die inspecteur? Is het de ordinaire schreeuwlelijk die vanuit haar tent de boel op stelten zet? Is het de man die zich voordoet als iemand die vogels bestudeert? Of is het toch de chagrijnige vrouw met haar clipbord. Wie het in ieder geval niet is, is de Russische domkop Igor. Hij is vooral verantwoordelijk voor het mislukken van alle plannen van Harrie. Als de inspectrice door toedoen van Harrie haar geheugen verliest en Harrie doet alsof zij zijn vrouw is, zijn de rapen pas echt gaar.

De voorstelling staat garant voor een kolderieke avond waarvan u nog dagenlang, blauw van het lachen, plezier zult hebben. U dacht dat Harrie niet meer terug zou komen? Dan mag je deze niet missen! Met een fantastische cast die meester is in het genre. Met onder anderen Marjolijn Touw, Margo Dames, Arie Cupé, Dick Cohen en Joey Schalker in de rol van Harrie Vermeulen.

Guthaben

Cast: Joey Schalker, Marjolijn Touw, Arie Cupé, Margo Dames, Dick Cohen en anderen

Creatives

Script en Regie: Jon van Eerd 
Decor: Marjolein Ettema
Licht: Wannes van der Veer
Kostuum: Arno Bremers
Producent: Pretpakhuis