Cabaretvoorstellingen

Bent u een echte liefhebber van cabaretvoorstellingen? Wij bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede begrijpen dat heel goed. Wie houdt er niet van een vermakelijke voorstelling waarbij de lach centraal staat? Precies om die reden hebben we ieder theaterseizoen verschillende cabaretvoorstellingen in ons programma opgenomen. Dus als u zit te denken aan een avondje cabaret, bent u in ons theater van harte welkom.

Cabaretvoorstellingen met landelijke cabaretiers
In ons theater verwelkomen we iedere seizoen weer opnieuw diverse cabaretiers die landelijk bekend zijn. Ze komen bij ons om hun laatste shows ten tonele te brengen. Denk dan aan cabaretiers als Javier Guzman, Ronald Goedemondt en Guido Weijers. Stuk voor stuk cabaretiers die ontzettend populair zijn en die geregeld met nieuwe shows komen.


Maar ook cabaretiers die al veel langer meedraaien als Brigitte Kaandorp, Youp van ‘t Hek, Herman Finkers en Tineke Schouten vinden nog geregeld de weg naar Enschede. In ons programma is gemakkelijk terug te vinden welke cabaretvoorstellingen op de agenda staan in het Wilminktheater of een van onze andere zalen.

Cabaretvoorstellingen met artiesten uit de regio
Geeft u meer de voorkeur aan onze lokale helden als het om cabaret gaat? Dan kunt u in ons theater ook uw hart ophalen. Geregeld zijn Thijs Kemperink, Nathalie Baartman, Bert Eeftink beter bekend als Helligen Hendrik, André Manuel en Jan Riesewijk van de partij met verschillende shows. Of het nu gaat om shows van de artiesten zelf of onze eigen huisproductie de Twentse Eindejaarsconference, u hoeft ze zeker tijdens het theaterseizoen niet te missen.

Bestel gemakkelijk een cabaretvoorstelling online
Heeft u de cabaretvoorstelling gevonden die u graag wilt bezoeken? Dan kunt u gemakkelijk via onze site tickets voor de voorstelling boeken. U kiest een voorstelling en klikt daar eenvoudig op de knop bestellen. U heeft dan nog een keuze uit (indien van toepassing) verschillende speeldata. Hierna kunt u in vier eenvoudige stappen tickets bestellen. U kiest het aantal kaarten, de plaatsen waar u wilt zitten, eventuele opties en u rekent ze gemakkelijk af. Betalen voor een voorstelling kan bij ons eenvoudig met iDEAL, creditcard of diverse cadeaukaarten. Komt u er met het bestellen toch niet helemaal uit? Dan staan onze medewerkers graag telefonisch voor u klaar.

Bekijk het complete aanbod van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Waar wacht u nog op? Bekijk ons complete aanbod voorstellingen en kies iets uit de categorie cabaret uit voor een heerlijke avond uit! We verwelkomen u graag in een van onze zalen en bezorgen u met veel plezier een heerlijke avond uit vol humor. Heeft u na het lezen van deze informatie over onze cabaretvoorstellingen nog vragen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via telefoonnummer 053 485 8585 of via email info@wilminktheater.nl. Onze collega’s van de receptie staan u graag te woord en helpen u met alle mogelijke vragen.