Uw bezoek

Alles over uw bezoek aan Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede 

Kaartverkoop

Digitaal kaarten bestellen

De snelste manier! U hebt de keuze om bij de kaartcontrole de e-tickets vanaf uw smartphone te scannen, om zelf e-tickets uit te printen of om uw kaarten per post thuis te ontvangen. De verzendkosten per bestelling zijn dan €4,-.

Bestellen aan de kassa

Het is mogelijk om onze kassa telefonisch te bereiken via 053 485 8500 of door een e-mail te sturen naar kassa@wilminktheater.nl. U kunt ons ook bezoeken op Wenninkgaarde 40-42 in Enschede, bij de ingang van het Wilminktheater.

De kassa is bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 14.00 uur en 17.00 uur. 

*Tijdens de zomerperiode is de kassa van 22 juli t/m 1 september 2024 gesloten.*

 

Ruilen/retourneren

Kaarten retourneren of kaarten kwijt?

Bent u verhinderd? Erg jammer, maar wij bieden de mogelijkheid om de entreekaart(en) tot uiterlijk 2 werkdagen voor de uitvoering bij de kassa in te wisselen voor een tegoedbon. Dit kan ook telefonisch. U mag uw kaarten ook ruilen voor andere kaarten. Per teruggebracht of te ruilen kaartje wordt €2,- annuleringskosten berekend. Dit geldt ook voor het ruilen van plaatsen binnen een voorstelling of concert. Betalen met tegoedbonnen van ons theater kan telefonisch, via de website en bij de kassabalie.

Bent u uw kaarten kwijt? Geen nood. Wij kunnen duplicaatkaarten voor u uitprinten voor €1,- per ticket. Nieuwe e-tickets worden gratis per mail verzonden.

Uitverkocht? Wachtlijst biedt nog een kans

Is een voorstelling of concert uitverkocht, dan biedt de wachtlijst een laatste kans. Neemt u daarvoor contact op met de kassa (ma t/m vr van 14.00 - 17.00 uur, telefoon: 053 – 485 85 00). Dit biedt geen garantie, maar mochten er stoelen beschikbaar komen dan nemen wij contact met u op.

Bezoekersvoorwaarden

Op al onze transacties zijn de algemene voorwaarden van de VSCD van toepassing. 
U kunt deze algemene voorwaarden hier inzien.

Kies uw eigen prijs

Het rangensysteem in het Wilminktheater (PAY. Zaal) en het Muziekcentrum (De Grote Zaal) biedt kaarten voor elk budget. U kiest per theaterbezoek of concert zelf wat u wilt besteden. Wilt u op de allerbeste plaatsen zitten, dan kunt u kiezen voor de top-rang. Een aantal voorstellingen en concerten kent geen rangensysteem. Daar staat een eenheidsprijs bij vermeld. Let op: de rangen plattegrond kan per voorstelling verschillend zijn. 

In de Grote Kerk en De Kleine Willem is geen rangensysteem aanwezig. Voor alle entreetickets geldt dezelfde prijs. U kunt bij aanvang van de voorstelling zelf kiezen waar u gaat zitten.

Uitleg bijkomende kosten

Klik hier voor een uitleg over de bijkomende kosten.

Betalen

Online kunt u veilig betalen via iDeal of met een creditcard (Visa, Mastercard). U kunt hier ook betalen met de PODIUM Cadeaukaart, een VVV-card, tegoedbon en/of met onze Kadobon. Alles over dit leuke cadeau leest u op www.wilminktheater.nl/kadobon. Betalen met tegoedbonnen van ons theater kan ook bij de kassa of telefonisch. Bij onze kassabalie kunt u naast bovengenoemde betaalmethodes natuurlijk ook pinnen. Contant betalen is sinds 1 juni 2020 niet meer mogelijk. Bij een telefonische bestelling kunnen wij u een iDeal-link sturen voor een vlotte betaling.

Koop alleen kaarten via officiële online verkooppunten en niet via doorverkoop sites! Kijk op www.weetwaarjekoopt.nl.

Bankgegevens

Rabobank rekeningnummer: IBAN NL33RABO 0122881486
Deutsche Bank Gronau: DE13 4037 0024 0367 5568 00
BTW nummer: 001405615B01
KvK nummer: 06022523

Podium Cadeaukaart

Heeft u een PODIUM Cadeaukaart gekregen? Log dan eerst in op www.podiumcadeaukaart.nl. Voer uw kaartnummer in om uw kaart te activeren en/of saldo te controleren. U kunt uw aankoop dan betalen met de PODIUM Cadeaukaart.

Vragen? Kijk op de veelgestelde vragenpagina op de website van Podium Cadeaukaart.