Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede als evenementenlocatie

Ontdek een unieke locatie met een rijke geschiedenis en een centrale ligging in het centrum van Enschede: Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Ons gemotiveerde team staat klaar om uw evenement tot een succes te maken, met Twentse gastvrijheid en professionele service. Of het nu gaat om een personeelsfeest, congres, receptie of op maat gemaakte theateravond, bij ons bent u aan het juiste adres voor een onvergetelijke ervaring. 

                                                         

Creëer het perfecte evenement: uw ideeën, onze mogelijkheden.

In het centrum van Enschede biedt ons theater de ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Met diverse ruimtes en professionele faciliteiten ontvangen we zowel grote als kleine groepen, van conferenties tot productlanceringen. 

Evenementen

Of het nu gaat om een receptie, evenement, congres, bedrijfsfeest of vergadering, wij bieden moderne zalen, passende catering en professionele ondersteuning. 

Locaties

Verken de uiteenlopende locaties van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, gelegen in het hart van de stad. Hier kunt u kiezen uit ruime zalen of kleinere ruimtes, perfect passend bij de aard van uw evenement. Als cultureel middelpunt van Enschede bieden deze theaters een scala aan unieke en flexibele ruimtes voor allerlei soorten bijeenkomsten.

 

Klantverhalen: Dit vonden zij ervan. 

 

Overige zakelijke pagina's