Arrangementen

Een compleet avondje uit

Zakelijk > Arrangementen

Theaterarrangementen

Onze locaties zijn beschikbaar voor uw eigen evenement, maar voor een bijzondere avond uit met uw relaties bent u uiteraard ook van harte welkom bij één van onze theatervoorstellingen! Er zijn diverse arrangementen mogelijk om uw avond uit compleet te maken, desgewenst met ontvangst en/of naborrel of diner in een speciaal voor u gereserveerde ruimte. U kunt kiezen uit de hieronder genoemde standaard arrangementen, maar ons team maakt ook graag een voorstel op maat passend bij uw wensen. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw relaties of medewerkers te verrassen met een avondje uit middels onze cadeaubon

Klinkend Arrangement

  • Fingerprinted koffie/cappuccino/latte machiatto/espresso of luxe "Veine" fairtrade en biologische thee
  • Iets lekkers voor bij de koffie
  • Drankje uit het pauze assortiment
  • Plateau bestaande uit o.a.: Crudité van paprika, komkommer en wortel met yoghurtdip, Spaanse Fuet, Kaasblokjes met mosterdzaad en Pepertjes gevuld met roomkaas
  • Alles is glutenvrij en ook vegetarisch te bestellen

Het Naborrel Arrangement

Na de voorstelling of het concert schenken wij uw gasten een uur lang onbeperkt drankjes uit het Hollandse assortiment en serveren wij diverse hapjes. In de diverse sfeervolle ruimtes van het Wilminktheater en het Muziekcentrum ontvangen wij uw gezelschap graag voor een gezellige ‘naborrel’. U kunt kiezen uit diverse borrelgarnituren. Reserveren vanaf 8 personen!

Groepsarrangementen

Maak van uw personeelsuitje, bedrijfspresentatie of congres een unieke ervaring en geef het meer inhoud en kleur door het te koppelen aan een theater- of concertbezoek. Wij denken graag met u mee en stellen arrangementen op maat samen rond voorstellingen of concerten voor groepen vanaf 25 personen.

Interesse? Neem contact op.

Kerstarrangementen

Ontdek de mooiste kerstvoorstellingen met collega’s en relaties...met feestelijke kerstarrangementen in het theater

In december staat Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede volledig in het teken van kerst. Maak er een speciale avond van voor jou en je collega’s en relaties. Leuk als kerstuitje of als kerstgeschenk. Een complete avond uit met uw bedrijf? Bekijk de kerstarrangementen.

Naar kerstarrangementen