Uw evenement

Zakelijk > Uw evenement

Ons aanbod van grote en kleine zalen, op vier verschillende locaties in de binnenstad van Enschede, biedt ruimte aan groepen van 10 tot maar liefst 4.000 personen. Dus welk type evenement of bijeenkomst u ook organiseert: bij ons bent u aan het juiste adres.

Congres & Evenement

Onze diverse grote zalen – zoals de Pay. zaal in het Wilminktheater en de Grote Zaal in het Muziekcentrum – zijn uitermate geschikt voor plenaire congressen en evenementen met een groot aantal personen. Daarnaast beschikken onze locaties over diverse kleinere zalen die als break out ruimtes gebruikt kunnen worden. Ons technisch team staat graag voor u klaar om ervoor te zorgen dat alles technisch en facilitair optimaal geregeld is en u uw volledig over uw gasten kunt ontfermen. 

 

Feest & Receptie

Heeft u iets bijzonders te vieren? Of dit nou gaat om een personeelsfeest met 1.000 gasten of een intieme receptie met 25 gasten; onze locaties bieden voor elk type feest of receptie een passend decor. Wat dacht u van de bijzondere sfeer in de Grote Kerk op de Oude Markt? Of de unieke ambiance in één van de meest bijzondere theaterzalen van Nederland: de Kleine Willem? 

 

Vergadering & Presentatie

Ook voor vergaderingen in interactieve settingen en plenaire presentaties met grote of kleinere groepen bent u bij Wilminktheater en Muziekcentrum op het juiste adres. Zo bieden wij onder meer all-in vergaderarrangementen, inclusief catering en technische faciliteiten. 

Diner

Dineren met honderden gasten aan lange tafels onder de kroonluchters in de Grote Kerk, óp het toneel in het Wilminktheater of een hip walking dinner in één van onze concertzalen; bij ons wordt elk diner een bijzondere avond. U kunt genieten van onze samenwerking met preferred supplier Boenders Catering waarmee we u volledig kunnen ontzorgen, maar uiteraard mag u in overleg ook uw eigen (professionele) cateraar inschakelen.