Onze diensten

Zakelijk > Uw evenement > Onze diensten

Catering

Van zoetigheid tot hartigheid, van een klassiek diner tot hip fingerfood, van een mooie champagne tot café complet, wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. 

Wij werken samen met de eerlijkste leveranciers. Zo drinkt u bij ons de duurzaamste koffie van Nederland (biologisch en FairTrade). Daarnaast werken wij uitsluitend met lokale partners. Zo komen o.a. onze wijnen uit Hengelo en wordt het brood dat we serveren in Enschede gebakken.  

 

Techniek

Met onze eigen theater- en concerttechnici in huis hoeft u zich over de techniek geen zorgen te maken. Onze zalen zijn voorzien van de modernste technieken met o.a. doorzichtschermen en een projectiescherm van 10 x 10 meter en beschikken over uitstekende akoestiek. Een livestream van uw programma naar een andere locatie verzorgen? Zelfs dat kunnen wij voor u faciliteren.

Onze loading docks geven direct toegang tot het toneel zodat laden en lossen geen enkel probleem vormt. In onze foyers en zalen heeft u beschikking over internettoegang en kunnen uw gasten kosteloos gebruik maken van ons WIFI netwerk. 

Waar we u ook graag mee helpen

Parkeren

Parkeren in Enschede lastig? Wij vinden de parkeermogelijkheid die voor uw gasten het beste past.

Ticketing

Organiseert u een publieksevenement? Dan kunnen wij in overleg de gehele online kaartverkoop voor u faciliteren en u ondersteunen met inzet van diverse marketingmiddelen vanuit het Wilminktheater.

Hotelreserveringen 

Overnachten na afloop van een evenement? In Enschede en omgeving bevinden zich prachtige hotels waar wij goede contacten mee hebben. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. 

Programmering

Heeft u hulp nodig bij de samenstelling van het programma van uw evenement? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bijzondere spreker, dagvoorzitter of interactieve invulling van een pauze of netwerkborrel? Onze ervaren mensen denken graag met u mee. 

Event Design / Aankleding

Elk van onze zalen heeft een eigen sfeer, maar is ook geschikt om geheel om te toveren in de door u gewenste stijl. Heeft u hulp nodig bij de aankleding van uw evenement? Van concept tot uitvoering: wij helpen u graag. 

 

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.