Inspirerend ondernemersevent: De Rode Loper in het Wilminktheater


Op een bijzondere avond in het Wilminktheater kwamen 700 enthousiaste ondernemers samen voor de jaarlijkse editie van De Rode Loper. Dit prestigieuze evenement, georganiseerd door Ondernemend Twente in samenwerking met Provincie Overijssel, Twente Board, VNO-NCW, IKT, MKB Twente en Wadinko, bood een platform vol inspiratie, ambitie en netwerkmogelijkheden.

Think BIG: Een avond vol grootse ideeën en perspectieven

Het thema van dit jaar, "Think BIG", daagde de aanwezigen uit om hun grenzen te verleggen en zonder beperkingen te denken. Door middel van prikkelende presentaties en boeiende verhalen werden de genodigden geïnspireerd om in het nieuwe jaar grensverleggend te ondernemen. Op het podium stonden ondernemers die groot denken op het gebied van innovatie, samenwerking, duurzaamheid, internationalisering, diversiteit en inclusie. Hun verhalen boden nieuwe inzichten en motiveerden de aanwezigen om hun eigen ambities waar te maken.

Hoogtepunt: Michiel Muller inspireert met zijn visionaire aanpak

Een van de hoogtepunten van de avond was de inspirerende bijdrage van Michiel Muller, mede-oprichter van Picnic. Met zijn revolutionaire ideeën en succesvolle ondernemingen zoals Tango en Route Mobiel, liet Muller zien hoe groots denken traditionele industrieën kan transformeren. Zijn verhaal over visie en innovatie raakte een snaar bij de aanwezigen en stimuleerde hen om hun eigen dromen na te jagen.

Netwerken en verbinden in een informele setting

Naast het rijke inhoudelijke programma bood De Rode Loper ook volop gelegenheid om te netwerken. In een informele en ontspannen sfeer konden ondernemers nieuwe contacten leggen en bestaande relaties versterken. Het evenement in het prachtige Wilminktheater was de perfecte start van het nieuwe jaar voor ondernemend Twente, waar kennis en inspiratie hand in hand gingen met waardevolle ontmoetingen.

Het Wilminktheater kijkt terug op een succesvolle avond vol inspiratie en ziet uit naar toekomstige evenementen die het ondernemersklimaat in Twente blijven versterken.