Vaderdag

Anne de Blok, Peter van Heeringen en Jary Sluijter
Ontdek deze tragikomische voorstelling die ons confronteert met de kostbaarheid van tijd (incl. lunch!)
So. 16 Juni 2024 - So. 23 Juni 2024
So. 16 Juni 2024
-
So. 23 Juni 2024

"Vaderdag" is niet zomaar een voorstelling; het is een spiegel die ons confronteert met de kostbaarheid van tijd, de pijn van gemiste kansen, en de kracht van liefde die zelfs de diepste wonden kan genezen.

Kom jij mee lunchen bij "Vaderdag"?

Heb jij zin in een lunch en een voorstelling? Kom dan bij ons lunchen bij "Vaderdag"! We hebben iets speciaals voor je: een heerlijke lunch én een gratis voorstelling in het Theatercafé van het Wilminktheater.

"Vaderdag" is een grappige en ontroerende voorstelling over een vader (Peter van Heeringen) en zijn dochter (Anne de Blok) die elkaar na lange tijd weer ontmoeten in de lunchroom waar ze vroeger zo vaak met de hele familie kwamen. Ze proberen oude herinneringen op te halen en nieuwe te maken, maar dit gaat natuurlijk niet zonder de nodige onverwachte wendingen en grappige momenten. Vaderdag lijkt de perfecte dag om dit allemaal op tafel te gooien, maar al snel raken heden en verleden door elkaar, als de spaghettislierten op hun borden. De voorstelling laat zien hoe kostbaar tijd is en hoe liefde zelfs de diepste wonden kan genezen.

Een smakelijke lunch, een gezellige sfeer en een leuke voorstelling die je zeker niet wilt missen! Het is de perfecte gelegenheid om Vaderdag te vieren met familie en vrienden.

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Theatercafé van het Wilminktheater.

Voorstelling incl. lunch

Dit is niet zomaar een voorstellingen waarbij het publiek in de zaal zit. Het speelt zich af in het theatercafé van het Wilminktheater, waarbij u als publiek tijdens de voorstelling kunt genieten van een heerlijke lunch!