Willem van Walderveen

Murder on the Nile

met o.a. Stanley Burleson, Doris Baaten en Wilbert Gieske
Na het succes van The Mousetrap en Murder on the Orient Express, komt dit seizoen Murder on the Nile naar de Nederlandse theaters
do 28 nov 2024 en vr 29 nov 2024
do 28 nov 2024
en
vr 29 nov 2024

Wie gaat ten onder aan zijn eigen leugens?  

Na het succes van The Mousetrap en Murder on the Orient Express, komt dit seizoen Murder on the Nile naar de Nederlandse theaters. Laat je meevoeren op de schilderachtige Nijl waar liefde, jaloezie en wraak samenkomen tot een dodelijk hoogtepunt. Een moordmysterie, georkestreerd door de Grand Dame of Suspense zelf: Agatha Christie. 
  
Wat begint als een romantische cruise, verandert in een nachtmerrie. Wanneer er in het holst van de nacht een schot klinkt en er een levenloos lichaam gevonden wordt, staan alle passagiers op scherp, en is niemand meer onschuldig. De spanning aan boord stijgt als Canon Pennefather te dicht bij de waarheid komt en op het punt staat om een schokkende onthulling te doen. Wie blijft er met zijn hoofd boven water? En wie gaat ten onder aan zijn eigen leugens?  

 

Een spannende Whodunit Cruise

Murder on The Nile is een spannende, eigentijdse whodunit, waarbij u als bezoeker wordt meegenomen op een intrigerende reis vol suspense, passie en onverwachte wendingen. Ontmasker jij de moordenaar voordat het schip de haven bereikt? 

Credits

De Cast 

Stanley Burleson, Anne de Blok, Rick Engelkes, Wilbert Gieske, Doris Baaten, Sjoerd Spruijt, Jeske van de Staak, Alexander Schuitema, Julia Lammerts, Lotte van der Made en Silvan El Kattabi.

Regie: Jasper Verheugd 
Producent: Rick Engelkes