Edwin Evers Band - staconcert

Edwin Evers Band
Na het succes van 80's Tour en 80's Tour part 2 voegen Edwin Evers en zijn muzikale vrienden nu 90's toe aan programma
za 30 nov 2024 20:30
za 30 nov 2024
20:30

Schorre keel van het meezingen is haast onvermijdelijk

De Edwin Evers Band komt zaterdag 30 november met een compleet nieuwe show vol hits uit de 80's en de 90’s naar het Muziekcentrum Enschede. Het publiek is verzekerd van een feest der herkenning en een schorre keel van het meezingen is haast onvermijdelijk. De kaartverkoop begint zaterdag 23 december om 10.00 uur.

Al twintig jaar lang maken drummer en zanger Edwin Evers en zijn muzikale vrienden van elk optreden een feestje. Dus dan weet je wat je te wachten staat als je naar het Muziekcentrum Enschede komt: Een avondje uit je dak gaan.

De afgelopen jaren heeft de Edwin Evers Band twee shows gedaan met uitsluitend muziek uit de jaren tachtig. Gezien de superenthousiaste reacties vanuit het publiek, kan de band niet anders dan muziek uit de jaren negentig toevoegen aan deze nieuwe show. Verwacht geen standaard covers, maar eigen creatieve interpretaties van de lekkerste hits.

In 2002 verzamelde - toen nog en straks weer - radio-dj Edwin Evers een groep muzikanten om zich heen. Optredens op feesten en festivals volgden, net als tours langs theaters en grotere zalen. Na enige tijd verscheen de Edwin Evers Band ook op de buis, als begeleidingsband bij The Voice of Holland en Ik hou van Holland. 

Dit staconcert is een samenwerking tussen Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en Metropool

'Als muzikant kan ik niet in de schaduw staan bij de mensen met wie ik speel, maar door mijn ervaring heb ik wel een goed gevoel voor wat het publiek wil en leuk vindt'

Edwin Evers