Sphinx Clubtour - staconcert

DI-RECT
Haagse rockband komt Muziekcentrum op zijn kop zetten met hits en werk van nieuwe plaat
vr 20 sep 2024 en za 21 sep 2024
vr 20 sep 2024
en
za 21 sep 2024

Comfortabele gitaarmuziek, met veel vakkundigheid en overtuiging gespeeld. En met een fantastisch boegbeeld in Marcel Veenendaal

Het is zo'n band die eigenlijk nauwelijks nog een introductie nodig heeft. DI-RECT hoort al jaren bij de top van de Nederlandse rockmuziek, met fantastische optredens op de grote festivals, meerdere keren een uitverkocht Ahoy en de ene na de andere hit als gevolg. Zaterdag 21 september komen de Haagse rockers het Muziekcentrum in Enschede op zijn kop zetten, met hits en werk van een nieuwe plaat. De kaartverkoop begint maandag 8 januari om 10.00 uur.

Met Marcel Veenendaal, Spike van Zoest, Bas van Wageningen, Jamie Westland en Paul Jan Bakker heeft DI-RECT volop muzikaliteit in huis. Dat leidde de afgelopen tijd tot het ene succes na het andere. Soldier On werd een pilaar in het recente repertoire van de band en het prachtige Wild Hearts-album werd in no time goud. Through The Looking Glass was in 2022 het meest gedraaide nummer op de Nederlandse radio.

Afgelopen jaar volgden - onder meer - een grandioze show op Pinkpop, uitverkochte optredens in Ahoy en een spectaculair concert met het Residentie Orkest. Met in 2025 het 25-jarig bestaan op de agenda, kunnen we eigenlijk alleen maar nóg meer moois verwachten. En dat begint dus met de Sphinx-clubtour waarmee ook Enschede word aangedaan.

Dit staconcert is een samenwerking tussen Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en Metropool.

'DI-RECT is als een Zwitserse bank: veilig en je kunt er altijd op vertrouwen'

OOR over DI-RECT op Pinkpop 2023