Finalistentour 2025

Leids Cabaret Festival Finalistentour
Ontdek de nieuwe grote namen van de Nederlandse cabaretwereld voordat ze bekend worden bij het grote publiek!
do 8 mei 2025 20:30
do 8 mei 2025
20:30
  • do 8 mei 2025
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Ontdek de nieuwe grote namen van de Nederlandse cabaretwereld voordat ze bekend worden bij het grote publiek!

Na het Leids Cabaret Festival in de Leidse Schouwburg trekken de finalisten het land in met de Finalistentour waarin zij de finaleavond integraal over doen. Zo krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen met publiek. Ontdek de nieuwe grote namen van de Nederlandse cabaretwereld voordat ze bekend worden bij het grote publiek!

Enkele oud-finalisten zijn Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Sanne Wallis de Vries, Micha Wertheim, Sara Kroos, Tim Fransen, Lisa Ostermann en Kasper van der Laan. Laat je verrassen en wie weet wordt het een UI-tje om te huilen van het lachen!

Van de spannende audities in cafésetting tot een weekend lang werken met topregisseurs die samen met de deelnemers de voorstelling naar een hoger plan tillen: meedoen aan het Leids Cabaret Festival is hoe dan ook een groot avontuur. Deelnemers worden klaargestoomd voor een waanzinnige week in de Leidse Schouwburg, zodat zij kunnen shinen voor ruim 500 man publiek. En natuurlijk voor de jury. Daarna gaan de drie finalisten op tournee, dwars door heel Nederland. Donderdag 8 mei in De Kleine Willem in Enschede: Finalistentour 2025