Loes Riphagen

Het Kabouterboek (2+)

Klein Amsterdam Producties
De leukste peutervoorstelling over de kabouterwereld op het podium
wo 30 okt 2024
wo 30 okt 2024

Maar is het wel fantasie?

In Het Kabouterboek van Loes Riphagen leer je bijna alles over de kabouter. Je komt er bijvoorbeeld achter dat kabouters tegenwoordig gewoon in de stad wonen, je leert wat een plattespullenklem is en hoe je je het beste kunt vermommen.

In Het Kabouterboek - de voorstelling kom je nóg meer te weten over kabouters. Hoe klinkt het als ze zingen(vals!), hoe ruiken ze, hoe voelt een huisbeest aan? Marianne van Houten creëert de kabouterwereld op het podium en met een Heel Groot Kabouterboek neemt ze alle kijkers mee de fantasie in. Maar is het wel fantasie? Woensdag 30 oktober in het Wilminktheater in Enschede: Het Kabouterboek (2+)

Credits

Concept & spel, Marianne van Houten
Eindregie, Albert Klein Kranenburg
Vormgeving, Gunilla Andersson
Muziek, Thijs Borsten
Illustraties, Loes Riphagen

Klein Amsterdam Producties ontwikkelt en produceert jeugdtheater. We bedenken concepten en koppelen daar de juiste artiesten en creatievelingen aan. Met artistieke teams maken we vervolgens mooie, vrolijke en toegankelijke producties. Zo’n productie kan zowel klein- als grootschalig zijn en geschikt voor peuters, kleuters en jongste jeugd. Bekend van o.a. André het astronautje en Boer Boris is de baas.

Programma

Leeftijd: 2-5 jaar