Sam & Julia (3+)

Vanaf2 Producties
Ga mee op reis door het avontuurlijke leven van de twee nieuwsgierigste muizen van het land
wo 30 okt 2024 14:30
wo 30 okt 2024
14:30
  • wo 30 okt 2024
    14:30
    Incl. garderobe
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

Ga mee op reis door het avontuurlijke leven van de twee nieuwsgierigste muizen van het land.

Als Sam en Julia hun lievelingsspeelgoed kwijtraken, is dat het startschot voor een doldwaas avontuur door het muizenhuis heen. Ze gebruiken gevonden voorwerpen als snufjes om hun speelgoed terug te vinden, krijgen hulp van de andere muizenbewoners en maken muziek met alles wat ze maar kunnen vinden. Onderweg komen ze erachter dat het niet meer uitmaakt of ze vinden wat ze zochten, want alles wat je onderweg vindt, is veel leuker!

Na het succes van de solovoorstelling Het Muizenhuis: Sam & Julia op reis maakt Vanaf2 Producties in samenwerking met Het Muizenhuis de middenzaalvoorstelling Sam & Julia, waar je meegenomen wordt in het avontuurlijke leven van de twee nieuwsgierigste muizen van het land.

Actrice Abke Bruins vertelt, musiceert en bespeelt de inmiddels wereldberoemde muizen in hun reis rond de wereld. Overal waar ze komen ontmoeten ze andere muizen met hun eigen thuis. Als Sam & Julia na de reis ook weer thuiskomen, beseffen ze: Thuis is waar je je muis voelt.

 

Zondag 10 november 2024 in het Muziekcentrum in Enschede: Sam & Julia (3+) 

Credits

Spel, Abke Bruins
Regie en concept, Mark Haayema
Decor, Gunilla Andersson
Muziek, Edith Leerkes
Met dank aan Uitgeverij Rubinstein, Studio Schaapman en Kickstart Cultuurfonds

Abke Bruins is zangeres en actrice. Ze speelde de rol van Anne Frank in de musical Je, Anne waarvoor ze een Musical Award ontving. Samen met haar broer Bouwe maakt ze liedjes en treed ze op.

Mark Haayema schrijft kinderboeken (o.a. Muk en Johannes de Parkiet), maakt jeugdtheater, is regisseur, poppenspeler en maakt liedteksten.

Vanaf2 Producties produceert al twintig jaar jeugdtheatervoorstellingen en theaterfestivals.

Programma

discipline: poppentheater, muziektheater
leeftijd: 3 t/m 7 jaar
duur: 45 minuten