Willem van Walderveen

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Kruimeltje de Familiemusical
Kruimeltje is terug in een gloednieuw avontuur!
zo 17 nov 2024 14:30
zo 17 nov 2024
14:30
  • zo 17 nov 2024
    14:30
    Incl. garderobe
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Een reis vol avonturen, humor, fantasie en leuke liedjes.

Na het ongekende succes van de familiemusical Kruimeltje, komt Nederlands favoriete straatschoffie terug naar de theaters!  Een gloednieuw avontuur in het wilde westen: Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn. Een spannende familiemusical, waarin Kruimeltje in het verleden van zijn vader duikt in Amerika. 

Kruimeltje woont met zijn ouders in een fijn huis, maar hij mist de avonturen van de straat, waardoor hij vaak in de problemen komt. Als hij voor straf op zijn kamer moet blijven, ontsnapt hij uit het huis door in zijn fantasie te vluchten naar het wilde westen van Amerika. 

Samen met zijn vriendinnetje Anna kruist hij paden met de schurkachtige Lefty en zijn onhandige handlangers. Lukt het Kruimeltje om te voorkomen dat Lefty het meest waardevolle bezit van de familie steelt?

Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn is een vrolijke familiemusical die je meeneemt op een reis vol avonturen, humor, fantasie en leuke liedjes. Een spannend avontuur voor het hele gezin! Zondag 17 november in het Wilminktheater in Enschede: Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Onderdeel van

Credits

Productiemaatschappij: REP Entertainment
Producent: Rick Engelkes
Cast: Michael de Roos, Aniek Venhoeven, Alex van Bergen, Sem Konijn, Myrthe Kuipers en een wervelende kindercast 
Regie: Els Damen (supervisie: Bruun Kuijt)
Muziek: Fons Merkies
Fotocredits: Willem van Walderveen