A Tribute to the Legendary Earth, Wind & Fire

The Chicago Funk
Alle hits zoals ‘Boogie Wonderland’, ‘In the Stone’, ‘After the Love has Gone’ en natuurlijk wereldhit ‘September’ komen voorbij
wo 12 mrt 2025 20:00
wo 12 mrt 2025
20:00
  • wo 12 mrt 2025
    20:00
    Incl. garderobe en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

De show is een wervelwind aan hits

Met een diepgewortelde liefde voor oude soul-, disco- en Motownmuziek, is The Chicago Funk een wervelwind van hits die je laten dansen en je innerlijke discodiva wakker schudden. Deze 12-koppige tributeband brengt een eerbetoon aan de legendarische Earth, Wind & Fire, met het doel dat je je waant in een concert van de originele groep.

Bekend als finalist in het tweede seizoen van het SBS6 televisieprogramma "The Tribute: Battle of the Bands", hebben ze het publiek weten te imponeren met hun optredens. De hoge noten van Philip Bailey, het warme geluid van Maurice White en de herkenbare stem van Ralph Johnson zijn essentieel, en deze kenmerkende stemmen zijn meesterlijk vertolkt door de Nederlandse artiesten Nigel Brown, Clayton Peroti en Clifton End.

Ga terug naar de jaren '70 en '80 met hits als 'Boogie Wonderland', 'In the Stone', 'After the Love has Gone' en natuurlijk de onsterfelijke 'September'. Haal je disco-outfit tevoorschijn en kom naar deze sensationele show!