Willy van der Perre

The best is yet to come

Novastar
Hij brengt zijn beste nummers in nieuwe uitvoeringen naar het theater, een absoluut hoogtepunt voor de fans
za 12 apr 2025 20:00
za 12 apr 2025
20:00

Joost Zweegers heeft geen tijd om achterom te kijken - 'Be great or be gone'

Al jarenlang smeekten fans Joost om een overzicht van zijn grootste hits uit zijn rijke carrière. Maar telkens was het antwoord kort en krachtig: nee.

Joost Zweegers heeft namelijk geen tijd om achterom te kijken - 'Be great or be gone' luidt zijn levensmotto, dat al jaren boven zijn piano prijkt. Het houdt Novastar springlevend en zorgt ervoor dat hij blijft schitteren met pareltjes zoals 'Look At You Now'.

Toch wisten de Engelse producers Mikey Rowe & Andrew Britton, met wie Joost al een tijd samenwerkt, hem te overtuigen. Maandenlang hebben ze gezwoegd in zowel Belgische als Britse studio's om het album 'The Best Is Yet To Come' een live-gevoel te geven. En als kers op de taart kon Joost zijn kinderdroom verwezenlijken: hij dook de legendarische 'Studio 2' van de Abbey Road Studios in, precies waar zijn grote helden The Beatles hun grootste hits opnamen.

Met de release van 'The Best Is Yet To Come' wil Joost ook doen waar hij het meest van houdt: op het podium staan. Hij zal zijn beste nummers in nieuwe uitvoeringen naar het theater brengen, een herontdekking van het Novastar-werk en een absoluut hoogtepunt voor de fans.

Onderdeel van