Sanja Marusic

Nijntje de Musical

Nijntje
Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater.
zo 23 feb 2025
zo 23 feb 2025

Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken in het theater!

Wie kent nijntje niet? Heel Nederland houdt van dit beroemde konijntje. Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen.

In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt. In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Ook komen de bekendste nijntje nummers voorbij zoals konijnen 3, nijn is jarig en nijntje, een lief klein konijntje. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje!

Zondag 23 februari 2025 in het Wilminktheater in Enschede: Nijntje de Musical

Onderdeel van

Credits

Producent: Stichting (Inter)nationale Producties 
Naar de verhalen van: Dick Bruna
Tekst en liedteksten: Ivo de Wijs
Muziek: Joop Stokkermans
Regie: Naomi van der Linden
Choreografie: Chiara Re
Decor en kostuums: Arno Bremers
Met o.a.: Karin Bos, Maria Hengst
Tourneeplanning en publiciteitsmateriaal: Senf Theater, Delft

Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag. Kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt.