Fred van Soest Kleiner

Love of My Life

Harry Sacksioni
Een eerbetoon aan zijn grootste liefde: de gitaar
vr 18 apr 2025 20:30
vr 18 apr 2025
20:30

Voor het 13e jaar op rij verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux. 

"LOVE OF MY LIFE" is niet zomaar de titel van Harry Sacksioni's nieuwste CD, het vormt ook de inspiratie voor zijn aankomende solo-optreden. Deze collectie nummers is als een liefdevolle ode aan zijn meest dierbare metgezel: de gitaar.

Het is duidelijk dat Harry niet alleen virtuoos is in het bespelen van dit instrument, maar dat het ook een centrale rol speelt in zijn leven. Door middel van zijn composities, die hij op verschillende gitaren creëert, weet hij een breed scala aan emoties en originele inzichten te delen. Of het nu op een akoestische- of een elektrische gitaar is, Harry weet altijd een diepe connectie te maken.

Tijdens dit optreden kunnen we ook enkele van Harry's klassiekers verwachten, die zijn unieke stijl en talent weerspiegelen. Met zijn indrukwekkende gitaartechniek en zijn vermogen om persoonlijke verhalen met een vleugje humor te vertellen, heeft Harry al vijf decennia lang een trouwe schare fans in binnen- en buitenland weten te boeien.

Het is dan ook geen verrassing dat Harry Sacksioni voor het 13e jaar op rij is verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux. Dit is het perfecte moment om de 'love of his life' met het publiek te delen, in al haar glorie!