Melle Meivogel

World of Rhythm met DOMNIQ

DOMNIQ – slagwerk & compositie Gershwin Bonevacia – spoken word
Laat je meevoeren op een bijzondere muzikale reis. Met als gids slagwerker DOMNIQ: geïnspireerd door zijn vele muzikale nomadische tochten
wo 23 okt 2024
wo 23 okt 2024

 Het is een opwindende ervaring waar ritme, verhalen en passie samenkomen.

Duik in een wereld van opzwepende ritmes. Hoor de persoonlijke verhalen uit vele windstreken. Voel de hartslag van de zee. De roffels van een verre wind. Laat je meevoeren op een bijzondere muzikale reis. Met als gids slagwerker DOMNIQ: geïnspireerd door zijn vele muzikale nomadische tochten. De uitnodiging is voor jou. Ga je mee?


De zaal vult zich met het geluid van verschillende muzikanten en artiesten. Mehdi Nassouli bespeelt de guembri, een Marokkaans instrument, en neemt je mee op een reis door de Gnaoua-cultuur, het levendige hart van de Marokkaanse muziek. Tegelijkertijd zweven de poëtische woorden van Gershwin Bonevacia door de lucht, terwijl je jezelf verliest in de warme klanken van de marimba. Jawa Manla neemt je vervolgens mee naar het mystieke Syrië met haar oud-spel. En dan zijn er nog de beste slagwerkers uit eigen stad en land die samenwerken in World of Rhythm, een reis door diverse muzikale werelden. Dit alles wordt naadloos samengebracht in een grandioze finale door pianist en Componist des Vaderlands, Martin Fondse. Het is een opwindende ervaring waar ritme, verhalen en passie samenkomen: World of Rhythm.