Rumours - Fleetwood Mac

Legendary Albums Live
LA-Live band brengt de bekende hits: ‘Go Your Own Way’, ‘Don’t Stop”, ‘Dreams’ en ‘You Make Loving Fun’ terug naar het podium
vr 4 apr 2025 20:00
vr 4 apr 2025
20:00
  • vr 4 apr 2025
    20:00
    Incl. garderobe en (pauze)drankje
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

LA-Live band brengt de bekende hits: ‘Go Your Own Way’, ‘Don’t Stop”, ‘Dreams’ en ‘You Make Loving Fun’ terug naar het podium!

Rumours is het elfde en meest legendarische studioalbum van de Britse/Amerikaanse rockband Fleetwood Mac. Dit iconische album kwam op 4 februari 1977 uit in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In Nederland en België kwam het album op 26 februari van dat jaar in de winkels te liggen en stond het vervolgens tien weken bovenaan de albumlijsten.

Van RUMOURS kwamen de bekende hits: ‘Go Your Own Way’, ‘Don’t Stop’, ‘Dreams’ en ‘You Make Loving Fun’. ‘The Chain’ werd vooral bekend als achtergrondmuziek in sportprogramma’s van de BBC.

Extra bijzonder aan de totstandkoming van dit album zijn de bijzondere relationele perikelen, scheidingen en break-ups van de bandleden onderling tijdens de opnames. Deze stuwden het creatieve proces op tot enorme hoogtes,.. of legden het volledig lam.Eigenlijk een wonder dat producer Ken Caillet het album tot een goed einde wist te brengen. J.P. Bast in de rol van Ken Caillet neemt ons mee in het wonderlijke verhaal van de totstandkoming van een van de bestverkopende albums ooit!

Naast de waanzinnige muziek, live gespeeld door gelauwerde eersteklas-muzikanten, dus stof te over en een kolfje naar de hand van regisseur Bavo Galama om deze voorstelling extra bijzonder te maken.

Credits

Producent: Peter Groot Kormelink Producties (Top 2000 Live, The Sound of Musicals, Het BOWIE Concert)
Regie: Bavo Galama
Met: LA-Live band o.l.v. Jan Peter Bast. Zang o.a. Tessa Sunniva